- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
A filmet én is szidom, mert csak a látványra mentek, de forgatokönyvet az öcsém is ezerszer jobbat írt volna. Azonban a játék nekem jó szorakozás volt 3-4 óráig. Aki kiad érte 15e Ft-t azt megértem, hogy elégedetlen, de aki jó kelet európai szokásként csak ingyé levarezolta, annak szerintem jó móka volt pár óra erejéig.
Nézzük csak a panaszokat:
- Rövid? Pont nekem való. Ritkán van időm játszani, de ha nekikezdek, akkor egy slukra végig is birom nyomni... ideális
- Tul szögletesek a helyszini elemek? Fura a mozgás és sok apróság nem áll össze? Ki fejlesztett közülletek már játékot? Nekem most volt szerencsém fél évig ilyet tanulni és ennyi tudással is vért izadtam, hogy összedobjak félév végére egy nagyon alap, de 3Ds off-road autós játékot. Szóval mindent meg lehet jobban csinálni, de szerintem nem használhatatlan a cucc. Meg el kell fogadni, hogy ez egy játék és nem a valóság... mert hát volt benne tényleg pár szemet szuró bénaság
- Nem tul változatos? Mindig csak elöre kell menni és löni? Már a tök*m kivan az agyon logikázó játékokkal. Amikor leülök kicsit kikapcsolódás címén játszani, akkor nem akarok sokat agyalni, csak menni és írtani a népet.
- 2009et írunk és ez ma már kevés teljesítmény? Miért csak akkor tudjak vele teljes pompályában játszani, ha max. fél éves gépem van? Így legalább a két éves gépemen is ugyanazt az élményt kaptam mind mindenkiSzóval nekem ez jutott most az eszembe
De hangsulyozom, csak akkor gondolom így a dolgokat, ha nem 15e Ft-ért vette meg valaki, mert ahoz tényleg szégyentelenül nem mai technikájú és elégséges hosszuságú, hanem pl. adnák 2-3e Ftért... vagy két T4-es mozijegy mellé csapnák a lemezt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged