- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
up
-
de 8 Ohm
s tényleg nemszól le a nagyon méj 30hz-es tartományba me a levegős mélyek nem olyan jók de 58hz-ig tuti h lemegy.... s elég dinamikus a hangzása.... valamint sztem is jobb lett volna a 2utas szatelit me a magasak egy picit szegények... mondjuk pont annyira mint az alacsony mélyek... ocsóért próbát megért s h esténként ne keljen a nagy cuccot bekapcsolni s mégse a monitor hangszóróit keljen halgatni arra tökéletes... s ha nem kell nagy hangzavar akkor tökéletes...
-
tn90
csendes tag
58 Hz egy Ø13-as hangszórótól... ne röhögtessetek már... 85Hz már hihetőbb lenne, de még az is sok egy ekkorka hangsugárzótól...
-
manoarc
senior tag
Mondjuk ahol piros/bordó ott szürke lenne vagy vmi kevésbé harsány szín, még be is vállalnám. Ez így túl "trendy"
-
Archer
őstag
Ez a Cerwin Vega színvilág elég giccses lett, nekik azért jobban áll.
-
Nekem az álmom továbbra is egy Logitech Z-5500, bár nem használnám ki, és biztos van jobb választás is, de még jó régen, mikor megjelent, annyira megfogott...
-
banhammer
veterán
A két szatelit lehetett volna két utas...
-
Gál István
senior tag
Annyira jó hogy már eszembe sem jut még csak ehez hasonló dobozszettet is venni.
-
Csak a kinézete ami tetszik,szerintem a cucc nem szólhat valami jól.Játékra talán még elég de zenére biztosan ergya
-
proci985
MODERÁTOR
-
Apollyon
Korrektor
Éljen a dizájnos, hulladék termékek kora
-
yakuza.tora
addikt
Igen, valóban igényes kinézetű...
-
Komcsi
tag
A név kötelez: Logitech De egyébként nem néz ez ki rosszul.. Sőőőőt!!!
-
-
proci985
MODERÁTOR
az a baj, hogy annyiért már lassan lehet külső erősítős rendszert kapni... amik viszont porba alázzák az összes mélynyomóval egybeépített erősítőjű/tápú pcs rendszert.
nekem így lett anno onkyo htr340em (6x100W zenei, 360Wos táp), egy z5400 árából. szerintem egyértelmű volt.
-
zeg
őstag
Ránézésre egy ótvaros hangú brummogó szutyok, jó hangos, oszt' jónapot. Valszeg' a philips dizájn volt támpont, kívülröl hasonlít is rá(belülről inkább nem vagyok kíváncsi milyen borzalmat tákolt a genius). Egy előnye van, az hogy olcsó.
Haverom egy pc-hez készült M-Audio av40-es 2.0-ás hangrendszert vett, teljesen ledöbbentem mennyire odab@szott a korábbi 2.1-es logitech z4-nak. Persze, nem dübörög annyira mint a logitech(dübörög a logi, de minek, egy nagy katyvasz ami kijön belőle), de durván szénéalázza az istenített logi. márkát. Anyagminősége, kidolgozása döbbenetes, magas hangok tiszták, a zenének van középtarománya, és egy harmincakárhányezres yamaha aktív mélynyomóval kiegészítve megenné reggelire az összes nagynevűnek tartott pécés szutykot.
Meghallgatás után döntöttem el, hogy utoljára vettem logitech/creative/genius feliratos parasztvakítást. Ha már pc hang, akkor vagy m-audio vagy behringer -
kpal
nagyúr
Vajon van olyan jó a hangja mint ahogyan kinéz .
-
2o1i
senior tag
Gamer? 2.1? Pfff
Hol élnek ezek? Inkább térnének vissza a gyártók a 40-60ezres 5.1-es rendszerek gyártására (pl. Megaworks 550). Vagy olcsó szutykot kapni vagy ezen kívül szinte semmit. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Attól hogy valami hiperszupergémer, nem biztos hogy jó is. Kinézetre se jön nagy be.
És attól "gémer" mer hülyén néz ki, meg rádobnák pár ledet. nc. -
mongi
senior tag
Ez már baromira nem újdonság, nem kellene úgy beállítani (hiába, szponzorált cikk a genius részéről) már a karácsonyi szezon elött eladtam ebből 2 darabot.(2010.10. hónapban, mikor megjelent, idestova már fél éve!!!)
Kinézetre élőben amúgy nem annyira gagyi mint a képen,
-
eclipse006
őstag
Remélem a kinézet nem tükrözi a hangminőséget,mert akkor...
Bár nem sok reményt fűzök ehhez a szetthez.
-
hohoo
senior tag
Abból is látszik hogy komoly problémák vannak az emberekkel, hogy egy hangrendszernél a hangzás helyett a cucc kinézete érdekel...
-
blackydan
senior tag
Úgylátszik manapság már mindenre gamer jelzőt aggatnak...
-
bartucc
addikt
"A rendkívül igényes kinézettel megáldott versenyző"
Meg kellett néznem a naptárt, nincs-e megint április elseje....
Biztos van akinek ez tetszik, de attól hogy így néz ki, a játékosok kedvence lesz?
Nem csak a címre gondolok, az átlagosan elfogadott gémer kinézetre.
-
whited
addikt
Design: 5-ös
-
Phvhun
őstag
Minek ezekre bass tekerő ?
Miért nem ugy állitják be alapbol, hogy ugy szoljon, mint ahogy kell, és kész. -
FRENK1988
veterán
elég hurka egy gémernek
-
djculture
félisten
igazi futurisztikus egy cucc,ennek is megvan a piaca mint a malac alakú hangfalnak
-
lujó55
addikt
Egyáltalán nem néz ki jól!
Akkor lenne befutó, hogy fényes-lakkos fekete meggypirossal lenne kombinálva, vagy búzakékkel. Ez enyhén szólva is úgy néz ki, mintha poros lenne. -
HyP3b0y
senior tag
Akkor most ez pontosan mitől is gamerebb bármilyen más 2.1-es genius hangfalrendszernél? Kinézet nem játszik!
-
Ghard
őstag
Nekem tetszenek a futurisztikus cuccok,de ez valahogy nem az igazi.
Az a piros olyan olcsónak tűnik rajta,valahogy nincs eltalálva -
Devid_81
félisten
Nem vagyok ettől túlságosan elragadtatva, mondjuk nem is vagyok gémer, biztos csak nekik tetszik
-
Воланд
titán
Attól, hogy szeretek játszani, még lehet jó ízlésem, vagy nem?
No offense, ha valakinek tetszik, akkor oké nem lehet mindenki egyforma, de ettől a hiperszuperledespiroskékfuturisztikus gémer cuccoktól kiráz a hideg. És a legtöbbje ráadásul csúnya is.
-
D.Orion
veterán
Kinézetre nekem bejön nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Drón topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest