Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Szerencsére a szépségen kívül tulajdonságaiban is nagyon jó. GPS hiányzik csak belőle. Bár én nem sűrűn sportolok (de egyébként sem egy elegáns órát használnék ilyen jellegű dologra) így számomra ez nem volt szempont a vásárlásnál. Kialakítása szerintem tökéletes, AMOLED kijelzős, 2 napos stabilan végig bírja aktív kijelzővel és wifi-vel, zafír üvege van (nem gagyi gorilla ami egy hét alatt szétkarcolódik), sztenderd szíjak jók hozzá, van hangszóró és mikrofon is és megkapja a Wear 2.0-át is.
-
zeon.hu
nagyúr
Feldobsz rá egy ilyen óralapot, ez azért elég analógnak néz ki
Ok, ez most a telómon van, de a watchmaker kiteszi órára is. -
Hennet
aktív tag
Engem akkor győznének meg, ha egy analog órába építenének okos funkciókat, nem tudom mondjuk átlátszó kijelző mögött lenne maga az óraszerkezet, ami "okos" funkcióban kijelzőként működne, vagy akár a számlap is lehetne kettős kialakítású (célú, vagy valami), számomra például nem lenne zavaró, hogy a három darab pixel előtt járnak a mutatók. Mondjuk akkor meg az üveglapnak kell érintés-érzékenynek lennie.
Na mindegy.Egy analog óra érzését, stílusát mindenesetre még meg sem közelítik számomra ezek a kijelzős játékok.
-
Fejvadi
nagyúr
Már az 1-es is szépre sikeredett. Lehet bízni ebben is.
-
jacis
nagyúr
Na erre vártam én már régóta
Tuti nagyot üt majd. -
törölt tag
Az ingyenes alkoholpárlatok számára készült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest