- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Szerencsére a szépségen kívül tulajdonságaiban is nagyon jó. GPS hiányzik csak belőle. Bár én nem sűrűn sportolok (de egyébként sem egy elegáns órát használnék ilyen jellegű dologra) így számomra ez nem volt szempont a vásárlásnál. Kialakítása szerintem tökéletes, AMOLED kijelzős, 2 napos stabilan végig bírja aktív kijelzővel és wifi-vel, zafír üvege van (nem gagyi gorilla ami egy hét alatt szétkarcolódik), sztenderd szíjak jók hozzá, van hangszóró és mikrofon is és megkapja a Wear 2.0-át is.
-
zeon.hu
nagyúr
Feldobsz rá egy ilyen óralapot, ez azért elég analógnak néz ki
Ok, ez most a telómon van, de a watchmaker kiteszi órára is. -
Hennet
aktív tag
Engem akkor győznének meg, ha egy analog órába építenének okos funkciókat, nem tudom mondjuk átlátszó kijelző mögött lenne maga az óraszerkezet, ami "okos" funkcióban kijelzőként működne, vagy akár a számlap is lehetne kettős kialakítású (célú, vagy valami), számomra például nem lenne zavaró, hogy a három darab pixel előtt járnak a mutatók. Mondjuk akkor meg az üveglapnak kell érintés-érzékenynek lennie.
Na mindegy.Egy analog óra érzését, stílusát mindenesetre még meg sem közelítik számomra ezek a kijelzős játékok.
-
Fejvadi
nagyúr
Már az 1-es is szépre sikeredett. Lehet bízni ebben is.
-
jacis
nagyúr
Na erre vártam én már régóta
Tuti nagyot üt majd. -
törölt tag
Az ingyenes alkoholpárlatok számára készült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest