- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz mjani1172 #37 üzenetére
Két hét alatt nem fog lemenni a vírusmizéria az biztos. Ez még eltart jó pár hétig az meg sok idő a piacon. Az is biztos szinte hogy nem kínai delegáció fogja tartani a prezentációt hanem az európai kollégák. Ebben nem értem mi a kockázat és felelőtlen.
Így is kihasználja a piac többi szereplője a Huawei tiltását ennyi előnyt hagy tartson már meg magának[ Szerkesztve ]
P50 pro/Honor 200 pro
-
törölt tag
Megjelent a WhatsApp installer&updater, instagram installer&updater Huawei AppGalleryben, remélem örülnek a huawei haterek
-
mjani1172
addikt
Ha most megjelennek akkor övék a "többszéz millió fő", míg ha csak kb két hét múlva mutatják be azt, amit már mindenki tud- lát- olvas akkor bukta? Bár statisztikát nem látok, le merem fogadni, hogy szinte semmit nem jelent hogy mi történik ott.
A szerződéseket a szolgáltatókkal nem ott kötik, egyébként is kiesnek onnan (gondolom), a legtöbb telefonjukat pedig most is lehet kapni. -
-
mjani1172
addikt
Tényleg hülye döntés:
- A vírus miatt,
- Na meg taktikailag is, megalázkodnak pár telefon eladása miatt, mutatja hogy mennyire kell nekik a piac, mindenáron.Ez rosszul sül el.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem ez egy felelotlen dontes reszukrol.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
törölt tag
Jó hír a huawei gyülölőknek, újabb apokkal bővült a huawei AppGallery.
A banki appok mellett a népszerű menetrend app is megjelent az alkalmazás boltban, Budapesti, debreceni, szegedi menetrendekkel, remélem a többi nagyváros menetrendjei is felkerülnek hamarosan.
Valamint a digionline, addidas, hvg, portfólió és az ekárbejelentő is feltöltésre került.[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz aprokaroka87 #24 üzenetére
Mert fanok és utálják a huaweit. Miért vannak ilyenek.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
t72killer
titán
Melyik utazási cég merné bevállalni a blamát, hogy felvett egy vírushordozót, aki aztán egy országot végigfertőzött? Az is nagyon érdekes kérdés, hogyacsudába jutott pestre a westerdam két magyar utasa... Egy hordozó úgy is simán megfertőz, hogy 2 sorral mögötted ül a gépen.
#26: ennyi. Így igazából a komplett mwc-t megtarthatták volna, mEc-vé átnevezve
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
dutrás
őstag
Minden valószínűség szerint nem a kínai kolegák tattják majd a bemutatót hanem az európai központ emberei. Ez mondjuk eszedbe juthatott volna. Már az MWC-vel kapcsolatban is erről szóltak a hírek. A prezentáció meg neten érkezik és úgy nem terjed a vírus.
P50 pro/Honor 200 pro
-
Kasya
nagyúr
válasz aprokaroka87 #24 üzenetére
Mondjuk eleg durva, hogy egyes utazasi cegek visszamondjak azokat az embereket, akik az indulas elott 30 nappal Hong Kong, Monako, vagy Kinabol erkezik, azokon atutazik. Érkezeskor pedig utlevelellel kell ezt bizonyitani.
Becsekkolaskor pedig a 38 fok fölötti lázas utasokat szinten megtagadjak.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon akik a vírustól félnek, azért mondják mert most jó snassz a Huawei-t " szidni " ?
:D
-
joey04
titán
Úgy van, hozzák csak a vírust. ennyi eszük nincs baszki.
-
törölt tag
Ideje lenne már az usának is kiadnia valami divatos betegséget, ugyanis a kínaiak a vírussal hallgatják le a nyugatot.
Ezt mindenki tudhassa!!!444!!! -
hito
nagyúr
Senki nem állított ilyet, de neked valahogy sikerült beleolvasnod a hozzászólásomba. Tudod, ha már megállítani nem sikerült eddig, akkor felelősségteljes intézkedésekkel legalább a lassítására kéne fókuszálni, az idő ilyenkor nagyon fontos dolog.
Ezt láttam a MWC elmaradásakor, de a Huaweinek ezt a szintet most nem sikerült megugrania. Lehet tovább beszélni a semmiről, de ezek tények.
Ricardo: szerintem ezt semmilyen gazdasági érdek, vagy remélt előny nem szentesítheti.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #15 üzenetére
Nem, de ne feledjük, hogy egy kemény diktatórikus rendszerről beszélünk. Ki tudja mit gondolnak.
-
Noukoum
veterán
-
Juhaszatti
addikt
válasz janeszgol #10 üzenetére
Na de a kínai gazdaságnak is óriási kiesés az, hogy tízmilliós városok esnek ki a gazdaságukból. Több millió ember tette le náluk a munkát, és nem csak a nyugatra termelők.
A turizmusuk totális lenullázásáról nem is beszélve.
Kétlem hogy ilyesmi állhatna mögötte, ez senkinek sem jó gazdaságilag. -
t72killer
titán
Átmennek biológiaiba .
#10: Józanabb híradások szerint denevér a forrás, a magas halálozással pedig összefügg a brutál légszennyezés és a dohányzás. Akad persze fiatal és életerős áldozat, de nekik nagyságrendileg jobbak az esélyeik.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #9 üzenetére
Nekem az tetszett, hogy a Kínai kormány fejlesztette ki és indította el, hogy a gyárak leállításával kicsit odavágjon a nyugatnak (mivel kevesebbet termelnek, óriási kiesés ez nyugaton). Ez amúgy hihetőnek hangzik. Természetesen az igazságot sosem tudjuk meg, de azt most kijelentem, hogy nettó baromság, miszerint kígyótól kapta el valaki, vagy esetleg más állattól.
-
aprokaroka87
nagyúr
Én azt hallottam hogy ezt a korona vírust valójában a huawei terjeszti, akit megfertőz békává változtatja, majd amikor már mindenki azzá változott, a globális megfigyelő hálózaton keresztül azokat a békákat királlyá változtatja akik 3x kimondják hogy " szeretem Kínát, szeretem Kínát, szeretem Kinát "
Ezt valahol olvastam is.
-
janeszgol
félisten
-
t72killer
titán
Vírust is hoznak?
-
Ricardo
titán
Nekik most a lehető legrosszabkor jött ez a dolog. Mindenképpen demonstrálniuk kell az európai jelenlétet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black egy csomó megvásárolható kiegészítővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest