- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Hivatalnok #16 üzenetére
Valahogy úgy. Én az X800XT-met nyolcvan párezer forintért vettem anno rá három évre 28k-ért tudtam eladni. A GF 7950 GX2 ami akkor csúcskártya volt 165k-ért kellette magát a boltok polcain most mennyibe is kerül? Jó ezek nem jó példák mert ezek 8 és 6éves kártyák. De ott van például a Radeon HD3870 X2. Egy 4éves kártya ami 120ezer forintos áron indult. Ma ér vagy 15k-t. Hangos, lassú, sokat fogyaszt. Eljárt felette az idő. PC-n belül semmi sem avul olyan gyorsan mint a videokártyák. a folyamat azért lassul valamelyest mert évek óta semmi érdemi fejlődés nem látszik pc játék fejlesztésében így a kártyák sem avulnak olyan gyorsan mint régebben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Fűnyíró topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest