- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyilván az adatok lementhetők róla, nem is úgy értettem, hanem hogy meghibásodás után úgysem lehet már tovább használni egyiket sem. Adatmentés szempontjából sok különbség nincs, szóval ha szükséges, az mindkettőnél megoldható.
(Előzőleg O_L_I megjegyzésére reagáltam, miszerint " bármilyen meghibásodás esetén a kukában landol a HDD". Ha ez azt jelentette volna, hogy még az adat sem menthető róla, akkor félreértelmeztem, ez esetben viszont az a válasz, hogy valószínűleg ugyanúgy el lehet végezni a mentést, mint "levegős" HDD esetén.) -
törölt tag
-
törölt tag
Egy régebbi hírből:
"A hélium sűrűsége nagyjából a levegő sűrűségének hetede, ráadásul a hermetikusan elzárt térben alkalmazzák, ezáltal jelentősen csökkenthető a légellenállás és a turbulencia, azaz a lemezek forgatásához szükséges energia is csökkenthető, ebből fakadóan pedig a működési hőmérséklet és a zaj is alacsonyabb lesz. A számok nyelvén kifejezve ezeket a HGST szerint a technológiával 23%-kal csökkenthető az alapjárati teljesítményfelvétel (ami fajlagosan, terabájtonként 49%-ot jelent), a működési hőmérséklet 4-5°C-kal, a zaj pedig 30%-kal lehet alacsonyabb."
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest