- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kicseng a dologból, az az, hogy a sokak által tagadott marketing mennyire mélyen beeszi magát a tudatalattiba
Ki tagadta a marketinget?
Mivel megjelenésekor az iPad egy relatív új koncepció volt, a marketing különösen fontos volt: nemcsak egy új termék megjelenését kellett tudatni a potenciális vásárlókkal, hanem meg is kellett nekik mutatni, hogy mire is jó ez az új, eddig nem ismert termékkategória.
Ha úgy vesszük a konkurencia már könnyebb helyzetben van, mivel nekik elég azt mondani: "a mi termékük olyan mint az iPad, de ebben és abban jobb".
-
Parson
addikt
Ezzel pontosan engem igazolsz.
Congrat. Attól még hogy egy termék jó vagy rossz, nem egy hozzá műszakilag nem értő, de azt kvázi (ki)használni tudó felhasználó tudja jól minősiteni. Legfeljebb tetszését kinyilvánitani. Pont azért, mert szűk látókörü és csak azt látja, hogy jó/rossz, tetszetős, működik, drága, apple, stb... De hogy a lényeg hol van elbujva azt észre nem veszi, és csak levegőbe hadonászva kapálózik, hogy nem kell... (a felsorolt 'szakmai érvek és piaci felmérések' nem fedik le a teljes lényeget.)
-
Móci
addikt
Naná! Például én hét évesen már a napi gazdaságot bújtam, s anyámék fizetését osztottam be. Nyolc évesen tőzsdéztem is, de nem jött be. Kilenc évesen tanácsokat adtam mindenkinek számítógép vásárlással kapcsolatban, s segítséggel autót is szereltem.
Manapság már teljesen elhülyültem, mivel nem vennék ipadot, és baromságnak tartom ezt a felmérést.
Hova tart ez a világ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest