- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nekem az furcsa az egészben, hogy az Oracle úgy kalkulált, ez neki megéri. Pont ez entöpráÁjz területen, ahol ők nyomulnak, orba-szájba használják a Java-t szerver oldalon, és gondolom mivel a Java most az övék, nem szívesen néznék mondjuk a Python vagy a PHP térnyerését ugyanott. Ok, a mobil eszközökben való használat az teljesen más terület, de én buta azt hinném, hogy ha ott terjed, az a szerver oldali népszerűségre is kihat, egyszerűen mert többen ismerik, több közösen használható könyvtár keletkezik, stb. Másfelől persze az andoridos cucc határozottan nem Java, de szerintem azért az emberek szemében mégis csak az. Egyébként a Google App Engine Java támogatása sem Java ha szigorúan vesszük, u.i. a standard API-ból kihagytak meg érdekesen (bug?) implementáltak részeket... tulajdonképpen ezért szerintem be lehetne őket perelni, hogy így nem használhatják a "Java" védjegyet, de hát az aztán végkép a szerver oldali Java elásása lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged