- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pistakiss #101 üzenetére
Nem érdekel hogy Te személy szerint min vitatkozol és kivel, csak rávilágítottam hogy téves infókat írkáltál, pl itt: "a letölthető részletekkel navigálás, itt 12 km átmérőjű (6 km sugarú) köröket lehet letölteni, ebből ha jól tudom 10-12 darabot"
Tőlem úgy navigálsz ahogy akarsz, akár iránytűvel is mehetsz vagy a csillagok állását követve, csak ha már számokat írsz, azokban lehetőleg ne tévedj 100%-nál nagyobb mértékben. Vagy ha tévedsz, amiben nincs semmi szégyellnivaló, és kijavítanak, akkor ne kapd fel rögtön vizet. Részemről befejeztem az offot! Peace!
-
törölt tag
válasz
Pistakiss #96 üzenetére
Tévedsz, nem 6 hanem 16km. És bár úgy írja a Labs-ben hogy "16 km-es körzetében", valójában nagyobb a letöltött terület, mert négyzet alakú. Vagyis egy 32*32 km-es területet tölt le egy kattintással. Ezzel már elég jól lehet navigálni. Bár én IGO-val szoktam, az még mindig jobb. A nokia navija viszont sztem xar. Párszor használtam és az esetek 50%-ában volt valami nagy gixer vele, vagy be akart vinni az egyirányúba forgalommal szembe, vagy át az erdő közepén azért hogy 50 méterrel rövidebb legyen az út mintha aszfalton mentem volna, stb. Ugyanott az Igo akkor is az aszfalton vitt ha be volt pipálva a földutak használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest