Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Látom rosszúl értelmezted, amit írtam! Mivel van mobilnetem itthon egyértelműen a teljesértékű navigációt használom, ahogy te is írtad, eddíg világos?! Viszont, ha korlátozott netem lenne, akkor jönne képbe a google másik lehetősége, a letölthető részletekkel navigálás, itt 12 km átmérőjű (6 km sugarú) köröket lehet letölteni, ebből ha jól tudom 10-12 darabot, amivel, mint korábban írtam, akár a Pápa-Budapest vonalat le lehet fedni. Most jön az általad leírt probléma falssága. Bárhova akarsz eljutni, szerintem, egy minimális térképismerettel rendelkezel, így egy, általad írt helyzetben, nincs szükséged az egész útra kiterjedő navigálásra, olyan hely nincs, még külhonban sem, ahol 140 km-t kellene folyamatosan navira bízva magadat vezetni. A másik, ha valahova indulok és az számomra ismeretlen hely, akkor a minimális elvárás, hogy legalább egyszer megnézem az útvonalat térképen, nem hiszem, hogy alap dolgoknál már a navigációra kell hagyatkozni, általában, ha Németországba szeretnél menni, tudnod kellene, hogy nem Románia felé indulsz. Persze lehet olyan hely, még a környező falvakban is, ahol még nem jártam, de erre a 12 km-s térképrészlet bőven elég, mivel egy falu nem nagyobb kb2-3 km-nél átmérőben.
Az utólag szerkesztett dologra reagálva. Ha ismert helyen jársz, úgysem hagyatkozol a navira, bármit jelez, mert az adott helyzetet rutinból megoldod, ha ismeretlen helyen jársz, pl külföldön, akkor eleve nincs neted, tehát nem tudsz navit használni, androidra írom, tehát itt a rádióra kell hagyatkozni, ha van útinfó lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest