Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A csapból is a Samsung folyik, ez nem vitás. Viszont ez önmagában nem lenne elég ekkora sikerhez. A reklám arra jó, hogy az emberek elé tolja "Hahó, itt vagyunk jók vagyunk", de én azt gondolom, hogy a pozitív tapasztalat a legjobb reklám. Ha valaki megveszi a terméket és csalódik benne, akkor utána hiába tolják az arcába, nem azt fog venni.
Az egyik barátomnál a komplett család Samsung telefonokat használ.
Az ok egyszerű: Pozitív tapasztalatok.
A Note 4 -et megjelenés után vette meg, most lesz kijelző cserés,mert mostanra adta meg magát a külső behatásoknak. Évek óta teszi a dolgát nincs vele gond.Vettek anno Huawei P6-ot, sokat szívtak vele. Telefon vásárlásnál hiába mondtam, hogy azóta nem kevés idő telt el, és szerintem nagyon jó készülékeket rak össza a gyártó. Látta azt is, hogy teljes megelégedéssel használom a Honor 6-ot, később meg a P7-et, mégsem kell Huawei.
Vettek egy G3-at, elszállt alaplap hibával. Garanciában vissza, majd két héttel azután, hogy visszakapták ismét megadta magát.
Kellett egy alap telefon vásároltak egy K10-et. Két napon belül ment vissza. Melegedett, és olyan szinten fagyott szét szinte óránként, hogy csak az újraindítás segített. Mondtam hogy ez valószínüleg egy hibás darab, nem ugyanolyan telefon váltotta.A G3-helyett S6 edge lett, a K10-et egy A5 2016 váltotta, a Note 4 , helyett egy S6 lett, de javítás után marad másodtelefonnak a Note is.
Nem akarnak kisérletezni, maradnak annál ami bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest