- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roadhammer
tag
Galaxy S2-m van, azért nem váltottam eddig, mert semmi olyat nem tudott egy újabb telefon, amit ez ne tudna. Értelmetlen extra funkcióktól eltekintve. Ezeket használom: igo, offline térkép, bkv menetrend, duolingo, led világítás, fényképező, képnézegető, zenelejátszó, training timer, dolphin browser, shazam, cib token, facebook messenger, viber, skype, kalkulátor, email. Másra nincs szükségem, de ezekre igen, és ezt ez a telefon is hozza. Az akksim 2011.07.06.-os gyártmány, nem tudnám megmondani, hányszor kapcsolt ki a telefon 0%-ra merülés miatt, amikor különösen sokat használtam a telefont, de még mindig ez a gyári akksi van benne, és semmi baja nincs, nap végéig általában kibírja, bár legtöbbször 3-4 körül már itthon vagyok. Tudok én is a lítium akksik működéséről, az olyan mértékű lemerülést, ami már kifejezetten láros a telefonnak, nem engedi az elektronika. Amíg engedi merülni, addig lehet meríteni. Nem azért veszel telefont, hogy pátyolgassad, hanem azért, hogy használjad. Ő van érted, és nem te vagy érte. A 40%, amit olvastál, az az ideális tárolási töltöttség szintje. Ha hosszabb időreelteszed az akksit, akkor 40-50%-ra töltöd, mert ott a legkevesebb az önkisülés, és a feszültség is 3,7V körül van, ami a legjobb neki hosszútávon. Pl. Laptop akksinál jó,ha tárolásnál 40%-on van, ránézel 2-3 havonta, esetleg rátöltesz. És akkor már jobb, ha tudod, a teljes feltöltés többet árt neki, mert akkor már 4,2-4,3 voltra is felmegy a feszültség, azt sokkal kevésbé szereti. De ezek csak elméleti dolgok. Használni kell, és ha már nem jó, veszel másikat. Nem a legköltségesebb alkatrész, általában az emner gyakrabban cserél telefont, mint akksit kell. Nekem a két és fél éves akksimmal sincs semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest