- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos6
tag
ART miatt vártam de a Samsung kiszedte :/
-
boeing
őstag
válasz
HCfreestyler #44 üzenetére
Igen nekem is volt egy kis akadás a menükben.Én csináltam egy gyári vissza állitást ma,biztos ami biztos.Memoriát esszi nálam is.1.1-1.3 esszik.Ez van,de összeségében nem sok a külömbség a 4.3.
Várjuk a .4.4.4 et. -
HCfreestyler
újonc
Frissitettem. Eddig egy ket akadast vettem eszre. A player pro zenelejattszomat hazavagta. Halkan kezdte el lejattszani a zenet holott maxra volt huzva a hangero.
Most a gyari zenelejattszot hasznalom.
Sokkal gyorsabban tudom feloldani a kepernyot.
Viszont eddig a 4.3 atlagban 900 mb on volt, addig ez a 4.4.2 1.1 gb ot zabal. -
boeing
őstag
válasz
HCfreestyler #42 üzenetére
Nàlam eddig minden rendben,hasznàltam már 4.4.2 csak a más szolgàltatojét.
-
boeing
őstag
válasz
HCfreestyler #40 üzenetére
Minden féleképen.
-
HCfreestyler
újonc
Nekem is kijelezte hogy van frissites. De nem akarok ugy jarni mint anno az s3 nal a 4.3-al. Akkor a telefon szinte hasznalhatatlan lett a fagyasok es a lassulas miatt. Szerintetek erdemes az s4 et frissiteni 4.4 re?
-
Chronos6
tag
Most jön le a 488 megás frissítés, gondom kitkat
-
kispali68
csendes tag
Egy kicsit megvagyok kavarodva ebbe a sok s4 variációba: Vettem a T-Mobilnál egy galaxy S4-t. Samsung Galaxy S4 9506 . A Samfirmware oldalán a GT-I9506 -ra két 4.3 "gyári softwert" találok. T-Mobile LTE-A és Nordic countries LTE-A Most ez ugyanaz,vagy nem?
Légyszíves valaki, segítsen kiigazodni ebben a kérdésben! Előre is köszönöm!
-
boeing
őstag
válasz
Krisztián777 #18 üzenetére
Szia meg tudnád addni a gyári rom verziójának a nevét.Thx
-
Chrow1992
újonc
Valaki nem tudja esetleg hogy a frissítés mikor érkezik MO-ra?
-
Chronos6
tag
Kaptam egy fülest hogy a 4.4 már rádiós tesztelés utolsó fázisában van. Remélem nem találnak hibát és pár héten belül kigörög ^^
-
migabi24
nagyúr
De kár volt ezt a bugos szart kiadni, inkább a 4.4.4-et illet volna már
-
m1lan
őstag
S3 LTE is megkapta már pár országban, hamarosan jön nekünk is a 4.4.4
-
Chronos6
tag
Nekem i9506 van, itthoni T-s de még mindig 4.3-an vagyok. Lehet tudni mikor vagy egyáltalán jön ki rá a KitKat?
-
Az lehet hogy nem sietik el a frissítést de legalább ez meg kapja. A többi meg csak sufni rommal lehet újítani.
-
falijja
őstag
Már töltöm is lefele ....
-
rodrigez
senior tag
Nálam sok pozitív változást hozott. Érthetetlenül picikét akadt a GUI mikor a főképernyők között lapoztam, pedig 4.3 alatt ilyen nem volt (azzal vettem). Sőt a 4.4.2 a FLAC lejátszást is elcseszte a gyári Play lejátszó alatt ez is javítva lett. Tetszik az új dialer is. Sőt úgy érzékelem bő fél nappal kitolódott az egy csurig töltéssel használható idő, azonos használat mellett. Eddig nájsz
-
Krisztián777
csendes tag
Nekem i9505 s4-em van és már rég megkapta a 4.4.2 frissítést független..
-
Ali G.
senior tag
válasz
vrgkrisztian #14 üzenetére
lehet azért nem sietett az LTE verzióra kiadni a frissítést mert előtte ki kellett javítani a hibákat
Weeman1 oké összességében mindegyik gyártónál javult a helyzet, hamarabb frissítik mert nem akarnak lemaradni a konkurenciával szemben
-
vrgkrisztian
aktív tag
-
LordX
veterán
A Cat 4 az nem LTE-A, hanem a "jó öreg" Release 8-as LTE. Az LTE-A csak Cat 6 felett indul, 300 Mbps-ről...
-
törölt tag
Ebből a cikkből aligha derül ki egy kívülálló számára bármi is, hiszen nem várhatjuk el, hogy a gyártói kódok jelentésével tisztában legyenek. Egy tény: már jóideje 4.4.2 fut a hazai S4-eken, így az én telefonomon is.
-
fojuzer
aktív tag
Nos sajna a "Samsung" nevü cég sem siet a régebben eladott termékeire kiadni a frissitéseket.Pld. Android?,--KITKAT-még csak nem is foglalkoznak az ere,ilyet kérdezgetö vásárlok-felhasználok kérésével.Na igaz ebben minden gyárto 1-forma,Eladni_profitot bezsebelni.Aztán régebbi gyártásu eladott ketyerék,, //LESZ....va//Buták állandoan az ujabb,drágábbat vegyék!
-
rodrigez
senior tag
Samsung tényleg nem sieti el a frissítések készítését "régebbi" telefonokra. Én meg már vidáman használom a 4.4.4-et a Moto G-men
-
halkow
őstag
De rég is volt
ez a teló sose jutott el hozzánk
-
Márko88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest