Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - iPhone topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

karoli9
tag
válasz

Juhaszatti

üzenetére
						Nincs azzal baj, ha megosztjuk a véleményünket. Azzal van gond, ha ezt valaki érzelmekkel túlfűtötten teszi, mintha egyenesen az adott cég részvényeinek jelentős részét birtokolná
 Pro és kontra elfér egymás mellett és imádok észérvekkel vitázni. Szintén érdekel, hogy milyen alkalmazások alatt betegeskedik az iOS10 a szifonodon (use case okozhatja az eltérést?). Annak idején Notes-ban folyamatosan feljegyeztem a hibákat rendszerverzió szerint és amelyeket javítottak, szintén feljegyeztem. Esetleg van hasonló konkrét listád? (nem, nem kötekszem, érdekel) 

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pro és kontra elfér egymás mellett és imádok észérvekkel vitázni. Szintén érdekel, hogy milyen alkalmazások alatt betegeskedik az iOS10 a szifonodon (use case okozhatja az eltérést?). Annak idején Notes-ban folyamatosan feljegyeztem a hibákat rendszerverzió szerint és amelyeket javítottak, szintén feljegyeztem. Esetleg van hasonló konkrét listád? (nem, nem kötekszem, érdekel)