2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

A Galaxy A5-re befutott, a Phab2-re viszont nem fog az Android Nougat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Jobb később, mint soha, gondolhatja több Samsung és Lenovo mobil tulajdonosa, csak egymással ellentétes érzelmekkel.

Hirdetés

Napok kérdése az Android O hivatalos közzététele, ám nem igazán úgy telt az elmúlt esztendő a frissítési világtérképen, ahogyan azt a Google eltervezte, hiszen a 7.x.x Nougat még mindig csak az aktív mobilok 13,5%-án fut. Mivel a Samsung a világ legnagyobb mobilgyártója, befolyásolják a mobiljai az androidos statisztikákat, és bár számos telefonja Nougat főverzióval startolt vagy kapta meg frissítéssel, a 2017-es Galaxy A-sorozat csak mostanában kezd részesülni belőle.


Megérkezett az Android Nougat a Galaxy A5 2017-es változatára is [+]

Szerencsére a kisebbik és nagyobbik fivér után hamar befutott az A5 (2017) Android 7.0-s update-je is, egy sor kisebb-nagyobb változással. Igaz, az 1386,34 megabájtos csomag egyelőre csak az orosz piacon érhető el. Ha minden rendben lesz a visszajelzések alapján, hamarosan következhet a többi régió is.

Egy microSIM és egy nanoSIM fér a tálcára
A Lenovo Phab Plus akkora volt, mint egy pingpong ütő [+]

Kevésbé fogja szerencsésnek érezni magát a Lenovo Phab széria tulajdonosköre: kiderült, hogy a régebbi Phab és Phab Plus, illetve az újabb Phab2, Phab2 Plus és Phab2 Pro is kihagyja a nugátos nassolni valót, sőt: az első kettő a mályvacukrot (6.0 Marshmallow) sem ízlelheti meg. A Lenovo Tab3 7 Essential és a Tab3 10 Business úgyszintén kimarad a generációs frissítésből.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.