Új hozzászólás Aktív témák
-
karoli9
csendes tag
Én pl. fél éve vagyok 6S szifon tulaj, ami egy 2015 szeptember végi készülék és most kapja majd a harmadik főverziót. Két S8-ast próbáltam ki eddig és mindkettő szaggatott, mikroakadásokat generált (pl. a háttérben futó alkalmazások listájánál). Hogy bemutatódarabok voltak? Lehet, de azokon legkevésbé sem jöhet szóba user error, ugyanis teljesen gyári, a hétköznapi halandó nem telepíthet rá semmit. Sőt, messzebb megyek, a Oneplus One-om sem CyanogenOS (13.1), sem Cyanogenmod (13.1), sem pedig LineageOS nightly alatt nem csinált ilyet, pedig régebbi vas. Azt is mondhatnád, hogy beállítás kérdése, azonban ez az átlagfelhasználót nem fogja érdekelni - ráadásul a szifonon nem kell gépészkedni, hogy folyékony legyen a működése -, annyit lát, hogy a telefon akad időnként, nem hosszan, de engem már zavar fél év iOS (korábban Cyanogen) használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Netfone
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest