- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Depression #35 üzenetére
Én a crysis grafikont is látom és ott is van különbség. Nem sok. És még így is jóval a élvezhető alatt van, de akkor is jobb. És az nem teszt. az a game.
Lényegében mind1, csak nem értem mit pattog a future. -
ZeUS2140
aktív tag
Aki 3dmark alapján vesz vga-t az nem normális. Emlékszek még a Ph-s új ati tesztre.
Mindenben gyorsabb volt mint a zöld. De játékokban mégis a zöld volt a gyorsabb. Kérdésem már akkor is az volt, hogy lehet, hogy technikailag korszerűbb a piros, de ki játszik tesztprogrammal?
Amúgy meg én azt mondom erre, hogy köszi az intelnek. Ez nem zöld féle okoskodok a driverben, hogy több pontot mutasson. Ez valóban többet számol.
Szóval egy gyak' ingyen vga nagyobb teljesítményre képes, mint mikor megvettem.
Ez igenis jó dolog.
Gondolkozzanak már egy kicsit. Nehogy már a futuremarknak készítsenek vga-kat a gyártók.
Írjanak patch-et, ami kiküszöböli, vagy oldják meg. Ezért fejlesztők...
Amúgy sem értem miért csíp most a pisi. nVidia-nak számol a physix, GMA-nak besegít a központi. Na és? Én örülök, hogy nem kell új vackokat venni és kapok 10fps-t pl.
És még egy gondolat a végére: akinek GMA-ja van, azért nem hiszem, hogy annyira számít a "nekem 21.635 pontom van. megvertelek 1 pontal noob" közösségbe.
Üdv, peace, de ez kiverte a biztit nálam így reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest