- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
#79335424 #44 üzenetére
Nem tudsz bluetoothon fájlt küldeni? Vagy mi a probléma?
Szép a felület, ezért nem akarom állandóan lecserélni. Nem úgy a droidosok, akik még torrentezni is tudnak a telefonjukkal! Nekem nem hiányzik az iOS-ból semmi, eddig nem ütköztem akadályba, vagy bármibe.
Szerintem az Apple ügyesen törekszik a tökéletességre, így bár nyilván soha nem lesz az, de közelebb áll hozzá, mint az android.
Ugye nem kell mondani ez "enyém vélemény" ezért ne kezdjük megpróbálni egymást bármiről meggyőzni! -
irgum
addikt
válasz
#79335424 #42 üzenetére
Az applénél nem hülyék dolgoznak. Amíg nem bolondbiztos a sofőr nélkül száguldó gépsárkány, addig halogatják a piacra dobását. A 4-es metrón is úgy járnak a szerelvények, mégse fossa össze magát senki ha utazik vele.
Idővel lehet csak autónál ilyesmit alkalmazni.
De én azt mondom olyan, hogy akár aludhatunk is a volánnál viccnek is rossz és aki ilyenbe hisz, az higgyen inkább csak az ufóban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sergio Marchionne szerint az Apple nemsokára beléphet az autóiparba, állítólag már komoly ötletelések zajlanak a cuperinói vállalatnál.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest