- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
win8/8.1 drivert próbálgassák inkább.
-
Cathulhu
addikt
a Samu meg a telókhoz adja ki az opensource csomagokat!
Amiknek a minosege meg olyan jo, hogy a cm csapattagok folyamatosan hatralnak ki a samsung telefonok mogul, tobb honapos kinszenvedes es falvakaras utan. Gyakorlatilag az Exynos alapu samsungokkal az AOSP romokat a hajadra kenheted.
-
törölt tag
válasz
MCBASSTION #19 üzenetére
Creative termektamogatasa is hasonloan jo
-
MCBASSTION
aktív tag
lol intel termektamogatas ftw
-
Zoli0726
aktív tag
ööö, igen
Viccet félretéve csak arra szerettem volna célozni, hogy speckó eseteket félretéve nem használhatatlan a cucc. Aki atomos gépen akar videót vágni, annak acél idegei vannak, de aláírom, itt elvérzik a dolog. Persze az intelnek szerintem is kutya kötelessége lett volna drivert írni, vagy legalább előre kijelenteni, hogy 64-bit nincs és nem is lesz. -
vinibali
őstag
és tegyük fel, hogy valaki szeretne videót vágni egy atomos gépen...
"Vegas Pro 12 system requirements
o Microsoft® Windows Vista® 64-bit SP2, Windows 7 64-bit, or Windows® 8 64-bit operating system" -
smkb
őstag
Hány Cedar Trail platformot adtak el 64 bites Win7-el? Hova kell egy Cedar Trail Atom mellé 4gb+ memória, főleg úgy, hogy csak max 4gb-ot kezel a memóriavezérlő?
-
törölt tag
Ugy veszem eszre az Intel hasonlit a Samsunghoz. Ontjak a hardvert szoftver tamogatas nelkul. Vegulis a hw-bol van penz. Persze csak addig, amig a usernek nem lesz elege. Masreszt le a kalappal a driver fejleszto(k) elott, hogy raszantak az idejuket es tudasukat arra ingyen, amire a gyartonak lett volna dolga penzert.
-
atti_2010
nagyúr
Akkor kezdhetnek írni meghajtót az Ivyhez is mert jövőre már az sem támogatott, egy ilyen cég akar belépni a játékok piacára, remélem sohasem fog sikerülni nekik.
-
Mooka-Miki
senior tag
Az Intel a meghajtóprogramok hiányára a következőképpen reagált:
-
djculture
félisten
intel cég leszrja a saját vásárlóit. Gondolom majd jól be is perlik a csapatot hogy a tudtuk nélkül kiadtak drivert arra a termékre amit ők direkt nem támogattak, mert ne mondja nekem senki hogy mint a példa is mutatja nem direkt történt így...
-
Thrawn
félisten
Ultramegagáz, hogy egy drivernek így kell megszületnie
-
vinibali
őstag
nagy taps a srácoknak! a szövegben emíltett Abhi Khatri 17 éves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest