- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
Nekem sohasem jött be a Fordéknál térdmagasságban elhelyezett (érintő) kijelző, meg előtte a nem érintős nagynavi sem. Miért nem tudták a kijelzőt legfelülre tenni? Innentől mindegy, hogy érintős vagy sem, olyan alacsonyan elhelyezve jobban elveszi a figyelmet, mint bármilyen más megoldás.
-
Stanlee
őstag
Sorry, nem voltam pontos, de en 2017 utan gyartott SYNC 3-mal szerelt S-Max, Galaxy-ra gondoltam. A te rendszered es az uj SYNC3 kozott eleg nagy a kulonbseg. A SYNC-ek menurendszere nekem mindig is erthetetlen volt, a felepitese az egyes menupontoknak is furcsa, sokszor ugyanaz a funkcio teljesen mashonnan erheto el, attol fuggoen, hogy eppen miben van benne a felhasznalo, ill. a gombok felulete is neha kicsi, amire ra kell bokni
Engem amiota a legtobb rendszer Android auto kompatibilis, annyira nem erdekel, hogy mi a gyarto megoldasa, parositom a telefonnal es hasznalom a jol megszokott feluletet, amire jon frissites, nem ugy mint az autogyartok rendszereire.
Munka miatt van ugy, hogy egy heten 2-3 kulonbozo autot berlek, ott nincs ido hozzaszokni a kezelofelulethez. Ezert jo az Android Auto meg a klima gombos kivitele. A navigacio egyseges, a homersekletet meg tekergetem
-
yvsmad
őstag
Ez akkor igaz, ha fejből tudod, hogy mi hol van. De ha bármit keresned kell, már oda kell nézned a kis feliratokra. Új kocsinál elég sokáig eltart, mire az összes fontos gombot rutinszerűen, "vakon" megtalálod.
A klíma fizikai forgatógombjára is oda kell nézni, hogy mennyire állítod be. De a forgatógomb még mindig jobb, mint bármilyen fel-le léptetős, legyen az érintő vagy fizikai gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest