- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Ez csak annyit jelent, hogy ezután az OTP netbankján keresztül nem lehet kifizetni a díjnetes számlákat. A cikk szerint csak két bank maradt, ahol erre lehetőség van. Ettől függetlenül iCsekken keresztül és bankkártyás fizetéssel simán ki lehet egyenlíteni a díjnetes számlákat. Szóval nem olyan nagy a probléma.
-
Attól, hogy összevesztek, nem lesz újabb díjnetes regisztráció (hiszen a díjnetes számlát küldte át a bankhoz a rendszer - attól, hogy most nem küldik át a banknak, attól még nem kell új regisztrációt tenni, hiszen az már van). Pláne nem lehet ráfogni az első hullámnál lévő csúcsot, és nem lehet ezt, a második hullámosat sem (hiszen a szakítás csak december 31 után következik be, vagyis csak jövőre). Szerintem.
-
tatararpad
őstag
Ahogy az egyik cikk is írja, kb. kutya se használta a Díjnetnél a Smartbankos fizetést, a Csekkrendezőjük meg eleve halott ötlet volt az egy kézen megszámolható szolgáltatóival. Szerintem annyira nem kár értük. A Díjnetnek nagy előnye, hogy mindenki egy helyen van, a bankkártyás fizetést meg külön díj nem terheli. Ezzel még az OTP-nek is nehéz versenyre kelni. Az én szolgáltatóim közül a DIGI meg a biztosítók nem álltak be még a sorba, tudom lustaság, de nagyon boldog is vagyok mikor csak miattuk kell csekkeket fotózgatni meg ügyfélportálokra bejelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest