Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Majd elfelejtettem. Anno, mikor vettem ezt a 2x1GB A-Data Vitesta Extreme Edition 1066+ Kit-et - ugye, milyen szép neve van - nettó 40 ezer huf-ba fájt. Úgyhogy amíg 20ezer alatt látom, én nem fogok mosolyogni
Kicsit mókás, nagybátyám gépében DDR1 van a mai napig - bár tuning - és több mint 3 éve, inkább 4, ugyanazzal a konfiggal húzza, csupán egy 4400X2re és egy 8800GTS upgradelt össz-vissz, és nem nagyon van lemaradva az én gépemtől, ami csupán két éves, és 1 éve volt ráncfelvarrva. Rohan az idő
-
hoffman_
nagyúr
Az eltelt 2 évben zuhant a PC-m ára mostantól jön az édes időszak, már csak várni kell
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest