- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Jöhetne már az eredmény e-mailen
Csak nem most állnak neki egyesével nézegetni, hogy akkor mizu
-
Fr0z3n
őstag
Ma éjfélig lehet szavazni! Utána kiderül, hogy nyert Ramses
-
Fr0z3n
őstag
Üdv újra itt
nem csak szerinted. De mivel fából van, nem egy leányálom a vezetékezés. Én arra gondoltam, hogy saját kézről venni egy mintát olyan pózban, mint amikor az egeret fogod. Aztán epoxyval és üvegszállal szigorúan a belsőfeléről megcsinálni a végleges verziót. Így a saját kezednél valamivel kisebb mintát kapsz, viszont jól visszaadja a kezed formáját. Ezután a körmök helyére mehettek volna a mikrokapcsolók. A végén csak szépen kicsiszolni a részleteket. Majd festeni kell, ami elég nehéz, mert az üvegszál 1-1be képes lelökni magáról a festéket. Bocsi, kicsit hosszú lett
-
Fr0z3n
őstag
válasz
EnergyCoke #60 üzenetére
Ezt a kezes/kesztyűs témát az előzőn is bepróbálták és ezt a legnehezebb jól megcsinálni. Az eredeti ötlet jó, sejtem, hogy fejben hogyan akarta megcsinálni. Én speciel máshogy kezdenék hozzá a kezes témának, de nem vagyunk egyformák. Ami nekem eszembe jutott, neki lehet, hogy soha. Ettől változatosak a módosítások.
-
Fr0z3n
őstag
Ahogy elnézem, borítékolható ki fog nyerni. Igaz Ramses?
-
Fr0z3n
őstag
válasz
eszterencs #32 üzenetére
Pont ezért kérdeztem. De akkor így tiszta. Pedig nagyon tetszik a Devastator bill. Moddolva jó lenne az egér mellett
Más: Többiek nevében is, köszönjük a dicsérő szavakat
-
Fr0z3n
őstag
Aki nem tud dönteni, szavazzon rám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest