- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
#56573440 #14 üzenetére
Az újabbakban már hátul is van menetfény, pont emiatt...
Klímával nekem ilyen gondom nem szokott lenni, nagyon ritkán kell hozzányúlnom, teszi a dolgát. Inkább az utasok szokták csavargatni a saját zónájukat, aztán a következő úton amikor egyedül megyek, nézem, hogy totál el van tekerve és visszarakom egyzónásra (aminek szintén tök jól jön, hogy van dedikált gombja).Én kb azzal tudok egyetérteni, amit opr írt:
Plusz meg kell találni az egyensúlyt. Klíma, ülésfűtés, hifinek legyenek dedikált, fizikai gombjai (fizikai panelen érintőkijelző határeset, de nekem már az is kizáró ok). -
HThomas
őstag
Igen, ez tök jogos, de azért pár perc alatt ha végignézted az előtted lévő piktogrammokat akkor megtaláltad, hogy melyik funkció hol van és mehettél.
A sebváltók tényleg viccesek tudtak lenni, mondjuk én már évek óta alig találkoztam kézi váltós kocsival
Mondjuk a fő gond szerintem még mindig az, hogy egy érintőkijelzőt nehezebb menet közben kezelni, mint egy fizikai gombot.
Persze egy modern kocsiban valóban nem nagyon kell állítgatni semmit, megy magától a világítás, klíma, ablaktörlő...
-
HThomas
őstag
Na meg a rtmf. Tehát először el kell tölteni pár órát (nem felet) azzal, hogy utazás nélkül az ember feltérképezze azt, hogy mi hol van, mi hogy működik, mi mire mit reagál, stb... Tehát kb. egy felkészítő tréninggel kellene kezdeni az autó átadását.
Igen, aztán a reptéren éjszaka beülsz a bérautóba, és nekiállsz egy órát olvasgatni, hogy melyik funkció hol van elrejtve a menü bugyraiban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged