- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hitvanyalak #19 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a szintetikus tesztekben elér Flopsok összevethetőek a mai VGA-k teljesítményével, de nyilván sok értelme nincs...
Külön honlapról/táblázatól nem tudok. -
Hmm...
Nem veszed észre, hogy saját magaddal vitatkozol a semmiről? Ki mondta, hogy nem jobb az S4? Annyit állítottam, hogy igen léteznek olyan terültek ahol a Tegra még mindig jobb, és hogy összességében azt ráhúzni, hogy "rossz" igen felelőtlen kijelentés. Nyilván, ha annyira rossz lenne nem épített volna rá a Google egy referencia modellt. Vagy őket is én vezettem meg?az nVidia fizet a fejlesztőknek, hogy más GPU-n deaktiválják, az effekteket, hogy piaci előnyhöz jussanak, ez miben is mutatja meg a GPU technikai előnyét?
Semmiben, pusztán annyiban, hogy lehet az S4-ben van akkora kapacitás, hogy meghatározza a pi-t csak a hajamba kenhetem. Plusz azt jelenti, hogy a Tegra3 igenis képes futtatni a legújabb mai játékokat, ugyanúgy mint bármi más.Amúgy nincs több mondanivalóm. Szerinted szar a Tegra (tiszteletben tartom a véleményed) szerintem meg teljesen használható, és mind a mai napig megállja a helyét. Most mindenki örül, hogy leírta a véleményét és lassan elmegyünk aludni.
-
Személyeskedés nélkül inkább nézzük a tényeket.
Kezdeném ezzel a tesztel: [link]
Ahhoz képest, hogy a tegra3 egy évvel korábbi fejlesztés, a linpack-et leszámítva nem sokkal marad le a legerősebb S4 mögött.
Folytatom azzal, hogy ott van az ötödik mag, ami ugye a maga 500mhz-vel nem eszik sokat, így üres, és minimum járatban alig fogyasztanak vele a telók.
Az S4 süt. Ez sem kitalált mese. Volt szerencsém egy órát játszani a nexus4-en, és bizony már a kellemetlen érzés határát súrolta a prociból áradó meleg.
Végül, pedig akár bullshit akár nem, a tegra3-on néznek ki a legjobban az androidos játékok. (legalább is a többségük)
Pár kép a végén: [link]Szerintem ezek után lehet azt mondani, hogy az S4 jobb, mert összességében így is van, aláírom, csakhogy mint már írtam az egy évvel újabb fejlesztés, így ez a minimum elvárás volt. Viszont azt beböfögni, hogy a Tegra egy kalap ..., meg hogy ki kit fizetett le, nem éppen bölcs dolog.
Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest