Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Whysperer #132 üzenetére
"..a javításnak tényleg nagy jelentősége van a Bulldozer processzorral szerelt rendszerek esetében, ugyanis a konfigurációk többszálú teljesítményére jótékony hatással van..."
Én meg azt hittem pont a kevés szálat használni vágyó programok profitálnának ezzel, mivel a többi magot nem zaklatná az ütemező, ezért a maradék mehetne nagyobb turbón..
Mondjuk talán nem kéne meglepődni rosszul megfogalmazott cikkeken, amikor még a microsoft se tudja hogy milyen multithreding technológiához is készít javítást (SMT/CMT)
-
lee56
őstag
Ha tuningolsz, akkor kikapcsolod a TurboCore-t nem? Márpedig ez a fix azon javít, ha jól értem. Akkor hogy segít ez a tuningosokon?
Mondjuk még szerencse hogy a procigazdák csak kicsi része tuningol, mindenki másnak valóban hasznos lesz, és így már érthető miért volt annyival lasabb az FX régebbi kevésszálas játékoknál, azért lehetett sejteni hogy a turbó ott valamiért nem működik jól.Én csak azt nem értem a tesztfázisban ez miért nem derült ki, miért kellett hozzá start utáni két hónapot várni, annyira bonyolult lenne a win7 ütemező logika?
-
lee56
őstag
válasz
Cybertrone #53 üzenetére
Egy dolog a vélemény, a másik meg a hasznos hozzászólások aránya, a tieidnek kb a felét kapásból törölni lehetne, véleményt mondani eggyel is lehetett volna, de te már valami mást csinálsz..
(#55) antikomcsi : Szóval akkor nem is csak nálad, hanem mindenkinél aki tuningol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged