- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Predatorr
őstag
válasz
E.Kaufmann #65 üzenetére
Van szoftveres „javítás” win 10-ben, ezzel együtt HT off és egyéb lassulás.
Én asztali gépen us csak akkor megyek netre, ha muszáj, zinteles laptop meg kapja a kumulatív frissétéseket manuálisan. -
Predatorr
őstag
válasz
Depression #61 üzenetére
Sajnos ennél komolyabb a probléma, főleg, ha támadásra használják a gépedet. Aztán mond6od a 3 betűseknek a yardon, h te leszarod. V jelszavak, bankszámla, stb.
-
Predatorr
őstag
Hülyítik a népet a reklámújságok megtévesztő tesztekkel.
Leveszik a grafikát és a felbontást olyan szintre, amelyre értelmes lény nem vesz olyan vga-t, erre minden gyp-sbe beleég, h zintel gyorsabb.
HD7870XT-m pöccre ua. FPS-t hozott i5-4670K-val, mint A10-5800K-val.
2080-am pöccre ua. FPS-t hoz 2600X-szel, mint 9900K-val.
Mert mindkét esetben VGA a limit.Én is vga miatt vettem kisebb procit, mert tömörítésnél, videó kódolásnál lesz.rom, h -25% telj. a 8 magoshoz, mert tök mindegy, fél órát várok v pár perccel többet, úgyis dolgozhatok mellette.
-
Predatorr
őstag
Az én tudatomba is, mégsem haboztam ryzent venni, amikor az lett jobb. Most akár ⅓ áron hozza ugyanazt, sebezhetőségek nélkül. Amúgy egy 5800K-m volt tőlük (a maga nemében jó proci az áráért, remek oc), előtte egy 6000+ (ritka nagy szar), meg valaha nem t'om mi, amikor még ua lapba tehettem intelt, amd-t, ibm-et, cyrixet...
-
Predatorr
őstag
válasz
ForRedGlory #26 üzenetére
Briteknél deklaráltan vannak a szigeteik + a kontinens.
Őket oktasd földrajzból, de az egész brexit kampányból kiindulva tartok tőle, hogy értelmi képességeik túl szerények ehhez is.
-
Predatorr
őstag
Brit tudósok, ejh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged