- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Black Dragon #62 üzenetére
Hát na még szép. Nagyon sok játékot amit végigvittem azokat úgy játszottam végig, hogy nem is hallatom még róla az előtt semmit, pedig jó játékok, és ha reklámoznák, akkor még sikeres is lenne. Ugyan ez van a Cod -al is, csak itt annyiban tér el a dolog, hogy sokat reklámozzák és a reklám meghozza a pénzt. Mikor még csak a cod 1 meg a cod 2 jelent meg, sok ember azt se tudta, hogy mi az, szóval nem a név miatt kel el manapság egy játék...
-
Musaka
senior tag
válasz
Black Dragon #36 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Én még mindig azt mondom hogy jó játék. Mint az összes CoD.
Igaz multizni én mai napig CS:S preferálom. De ezt sziívesen kiprobálnám és ha tetszen...
Az meg hogy ma Mo-n nincs pénze az embereknek 12K játékra nem a fejlesztők hibája.
Nem tudom az elégedetlenők mit vártak a gammától. -
tupacamaru
veterán
válasz
Black Dragon #60 üzenetére
Amúgy ez teljesen magán vélemény, nem volt szándékomban senkit megbántani vele. De szerintem nincs ebben a játékban annyi amennyit zengenek róla.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Ebben amúgy sztem benne a divatfikázás is... Ha jól tudom BO megdöntötte az mw2 eladási rekordját... Ha annyira fostalicska gém lenne, mint itt sokan mondják, nem kelt volna el ekkora példányszámban... Én mondjuk mw2 után nem tervezem a megvételét, nem látom egyelőre abban a rációt, hogy egy nagyon hasonló játékért fizessek 12k-t, amikor még az mw2 is jó nekem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ez így teljesen igaz amit mondasz! Sajnos én sem értem, hogy mi kell még ide. A grafikáról no comment mindent leírtál róla. A Cod 7-ben jó a történet, és szerintem jóra sikerült a multija is, azt mondták a népek, hogy nem jó az IW netes valami, hát most itt van a régi módszer ez sem jó... Szóval ezek az igények lassan álmokká válnak, amiket nem lehet teljesíteni.
-
BiP
nagyúr
válasz
Black Dragon #21 üzenetére
Nem a multi az isten. Én pl. nem multizom, nekem fontos a single, és csak ezért a részéért ugyanúgy érdekelhet a játék.
Ha te multizol, neked az a része a fontosabb, akkor azt a részét fogod jobban megnézni. (mellesleg csak abból a részéből ugyanúgy nem lehet megítélni a játékot. Vagy együtt kell, vagy külön-külön, de akkor külön értékelve.) -
mrhitoshi
veterán
válasz
Nem értem ezeket a letöltőket. Minek töltik le ennyien ha szar a játék ?
Meg miért veszik meg ennyien, hogy ha szar a játék ?
Nem tudom mit kell még felül teljesíteni, de lassan oda jutunk, hogy semmi sem lesz elég jó, hogy megvegye valaki....
Szóval nekem elég érdekesen jön le ez az egész Black Ops mizéria, ami már már átcsap szánalomba is. -
madgie
titán
válasz
El nem hinnéd hány Xbox user ismerősöm van, aki csak single-zik... na vajon miért? Gondolom sejted. És ez még a Box, ahol elvileg kisebb a warez aránya.
-
wednesday
őstag
válasz
Black Dragon #16 üzenetére
Kipróbálás céljából, mert ingyen van, mert jó seed arány javítódnak stb. Vannak akik fel sem telepítik a játékot.
-
madgie
titán
válasz
Black Dragon #16 üzenetére
Mert multira az ember Battlefieldet vesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest