Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Black Dragon #62 üzenetére
Hát na még szép. Nagyon sok játékot amit végigvittem azokat úgy játszottam végig, hogy nem is hallatom még róla az előtt semmit, pedig jó játékok, és ha reklámoznák, akkor még sikeres is lenne. Ugyan ez van a Cod -al is, csak itt annyiban tér el a dolog, hogy sokat reklámozzák és a reklám meghozza a pénzt. Mikor még csak a cod 1 meg a cod 2 jelent meg, sok ember azt se tudta, hogy mi az, szóval nem a név miatt kel el manapság egy játék...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Black Dragon #36 üzenetére
Ez így teljesen igaz amit mondasz! Sajnos én sem értem, hogy mi kell még ide. A grafikáról no comment mindent leírtál róla. A Cod 7-ben jó a történet, és szerintem jóra sikerült a multija is, azt mondták a népek, hogy nem jó az IW netes valami, hát most itt van a régi módszer ez sem jó... Szóval ezek az igények lassan álmokká válnak, amiket nem lehet teljesíteni.
-
mrhitoshi
veterán
Komolyan nem értem az embereket, szidják, hogy úgy szar stb... közben pedig sokkal jobban össze van rakva a játék mint a cod 4, vagy akármelyik rész. Én végig játszottam az összes Cod-ot, szóval nem a levegő beszélek, és ez az egyetlen olyan cod rész szerintem, ami valamit is ér történetileg, mert az hogy irtod az arabokat és éljen Amerika, hát nem sokat ér...
Multira meg nem tudok mit mondani, valakinek tetszik valakinek nem. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Black Dragon #21 üzenetére
Nem értem ezeket a letöltőket. Minek töltik le ennyien ha szar a játék ?
Meg miért veszik meg ennyien, hogy ha szar a játék ?
Nem tudom mit kell még felül teljesíteni, de lassan oda jutunk, hogy semmi sem lesz elég jó, hogy megvegye valaki....
Szóval nekem elég érdekesen jön le ez az egész Black Ops mizéria, ami már már átcsap szánalomba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest