- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Nem emlekszem pontosan, azert kerdezem. Mennyi ido telt el a bkk-s noreply cimre kuldott email meg az index megkeresese kozott?"
Nagyságrendileg egy-két óra, most hirtelen én se találtam sehol a konkrét időpontokat - mindenesetre bőven elég ahhoz, hogy valaki reagáljon rá legalább egy "olvastuk, nézzük" választ.
"Amugy a zindex ujsagiroja ugyanugy lehet retardalt, mint barki mas. Foleg ilyen szakmai kerdesekben."
De nem volt az, meg ismét feldobom a kérdést: ki mást kellett volna megkeresnie?
-
dabadab
titán
"A jozan esz nekem azt diktalna, hogy a hibat nem adom ki harmadik felnek, amig azt ki lehet hasznalni - illetve amig nem kaptam valaszt az egyetlen erintettol, aki erdemben barmit tud kezdeni a hibaval."
Az egyetlen érintett egészen egyszerűen nem volt hajlandó reagálni, így aztán a srác azt az - egyébként teljesen okos és védhető - döntést hozta, hogy akkor rábízza az ügyet az ország legnagyobb lapjának az újságírójára, mert ők csak tudják vagy ki tudják találni, hogy mit kellene ilyenkor tenni.
-
dabadab
titán
"1 napot nem hagyni az erintettnek, hogy javitsa a hibat es egybol leakelni a sajto fele enyhen szolva nem responsible disclosure."
Ehhez azért illik hozzátenni két dolgot:
1. gimnazista srác volt elég minimális IT szaktudással és ő is észrevette a hibát, tehát nyugodtan mondhajtuk, hogy nagyon szem előtt lévő lyuk volt, olyan, amit nem szabad hagyni napokig tátongani
2. gimnazista srác volt elég minimális IT szaktudással ezek után mindenféle szakmai protokollokat számonkérni rajta elég hülyén veszi ki magát - azt tette, amit a sima józan ész diktált
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest