- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
ismét feldobom a kérdést: ki mást kellett volna megkeresnie?
(most dobod fel eloszor)
En spec. az indexnel egy fokkal hivatalosabb szervet valasztottam volna, pl. cert-hungary.hu. Sikerult mar rajtuk keresztul javittatnom SQLi-t, amire addig nem volt hajlando a ceg, amig csak en piszkaltam oket. Hozzafertem szemelyes adatokhoz, tehat nem valami ostoba "404 content injection" szeru hiba es tuleltem cirkusz csinalas nelkul, sot, tobb mint 90 napot vartam mielott megkerestem a govcert-et.De ez mar reszletkerdes.
Felolem megkereshet barkit, HA kiderult, hogy semmi hajlandosagot nem mutatnak a hiba javitasara. Ennek az eldontesere "nagyságrendileg egy-két óra" egyszeruen nem eleg. Pont. Ez kb. annyi ido, hogy elment mindenki ebedelni meg utana engribordzozni egyet a wc-re. Nem tudod, hogy azert nem valaszolnak, mert nem lattak, vagy azert, mert nem akarnak vele foglalkozni. Ez a fo problemam az egesz storyban. -
0xmilan
addikt
define 'nem hajlando reagalni'.
1 oran belul? 12 oran belul? 2 napon belul?
Vagy honnantol szamitjuk, mert szerintem ez itt a kulcs kerdes.
Nem emlekszem pontosan, azert kerdezem. Mennyi ido telt el a bkk-s noreply cimre kuldott email meg az index megkeresese kozott?Amugy a zindex ujsagiroja ugyanugy lehet retardalt, mint barki mas. Foleg ilyen szakmai kerdesekben.
Raadasul az ujsagironak a celja, hogy minel elobb generaljon egy clickbait cikket es altalaban nem erdeke varni es kideriteni, hogy pontosan mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged