Hirdetés
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
jelzem, hogy az, hogy felhívom a figyelmet egy tévedésre, nem kötekedés, még azzal szemben sem, aki a tévedést elkövette.
Te írtál először nekem, mégpedig ezt: "Bambano, egy bank frissítsen rendesen. Teszteljen, erre külön informatikai csoport van, majd a friss verzióval működjön tovább. Az szintén probléma, hogy downgrade-elni kell."
Ami téves, mert egy olyan programról van szó, amit a bank letölt az ügyfél gépére. A banknak nyilvánvalóan sem lehetősége, sem erőforrása nincs arra, hogy minden ügyfél minden gépén teszteljen. Az ügyfélnek pedig sok esetben nem a bank elvárásai az elsők, mert gyakran van ott fontosabb, nagyobb értékű saját fejlesztés is, amivel ütközhet a bank.
Tehát azt javasolni, hogy a bank teszteljen, majd erőltesse rá az ügyfélre a saját ötleteit, nem életszerű. Most arról nem beszéltem, hogy semmi garancia nincs arra, hogy a legutolsó 7-es jáva biztonságosabb, mint a 6-os, vagyis semmi garancia nincs arra, hogyha frissítenék 7-esre a banki cuccot, attól biztonságosabb lenne a rendszer.
Teljesen téves felfogás, ha valaki ilyen helyen nem komplex rendszerben gondolkodik, amely rendszernek a banki cucc csak egy pirinyó része. Ezt a hibát követted el te is, a poszt szerzője is, meg még sokan mások, és az, hogy erre én felhívtam a figyelmet, nem kötözködés, hanem szakmai ellenvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest