Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #53 üzenetére
Most biztos nem mert van fél év hűségem.
De komolyan gondolkodom rajta. Pedig tetszik, de ez a töketlenkedés amit kapok a pénzemért nem gyere be. Win10-et meg az ahhoz kapcsolt eladási adatokat még tuti megvárom.
-
Воланд
titán
8.1-es app azert nem fut 8.0-an, mert olyan api-t hasznal, ami a regebbi rendszerben nincs benne. boven eleg, ha csak a memoriakezelesen modositanak egy kicsit. visszafele lehet kompatibilis a rendszer (regebbi app fusson uj rendszeren) de forditva nem lehetseges (uj app fusson regi rendszeren). itt is a platform alacsony reszesedese az ok, nincs ertelme meg ezt a reszesedest tovabb darabolni az alkalmazasfejlesztesek szempontjabol. es itt jon elo az, amit mar irtam egy parszor masik topicokban, hogy az ilyen "toredezettseget" a wp 10 megjelenesevel csak ugy lehet kikerulni, hogy ha a most piacon levo keszulekek nagyresze megkapja az uj rendszert. mert jovo nyarra hiaba tunik el teljesen a wp8, akkor megint az lesz, hogy kulon kell majd a 8.1-es alkalmazasokkal es kulon a 10-es alkalmazasokkal foglalkozni.
-
daniel909
addikt
válasz
#42308056 #49 üzenetére
Az ms biztos nyomni fogja addig amíg lesz egy tisztességes részesedés. Pénz van, embereik vannak, max radikálisan hozzá nyúlnak az ui hoz és kész.
Biztos lesz jövője csak le kéne terjedjen. Akkor sok dolog megoldodna.
Ja és új hozzaalas kéne. Nem kéne félni a masolastol. De szerintem lassan faragnak egy fasza rendszert. Az áttörés talán már a wp 10-nél érezhető lesz.
(lol it is mindig az van h majd jövőre.... Majd jövőre lesz a wp éve) -
törölt tag
Ma jött a hír, hogy bár növekedtek az eladások, a piaci részesedés csökkent. Kínában valami 0,4%-ra, de Németországban is sokat esett vissza a platform. Nem tudom lesz-e így jövője ennek
-
HaZse
őstag
Ha fejlesztő vagy és azért kapsz fizetést, pénzt, hogy egy alkalmazást fejlesztesz WP-re, akkor ezek az érvek (jó a w7, laptop gyenge) nem kifogások.
Amúgy ha van 2-4GB ram-ot a laptopban és 2 magos a géped, akkor nem akad rajta a W8.1 rendszer. Fel kell tenni egy Windows 8.1 Industry változatot, ami 7-800 megát eszik csak.
És a Win 8.1 egy classic Shell alkalmazással ugyanúgy használható, mint egy Win 7. De aki megrögzött Win7-es felhasználó, annak ezt úgyis hiába mondom.
Azt aláírom, hogy nem olyan sok alkalmazás van WP-re, mint droidra, vagy IOS-re, de azért, mert egy-két speciális alkalmazás van, azért nem kell leírni a rendszert.
Más: Kipróbáltam, hogy mit szólnak egy droid topikban, ha beírom, hogy kukadroid és, hogy kár, hogy droid fut az adott hardveren. Rögtön kaptam is az oltást. Nekem ennyi bőven elég volt, hogy véleményt alkossak a droidosot társadalmáról.
-
válasz
dozsabalint #37 üzenetére
A Microsoftnal tobb mernok van, mint az Apple-nel es a Google-nel egyuttveve, ha jol emlekszem.
-
DraXoN
addikt
Na akkor összegezzük:
-Szaracsempe
-Robotkuka
-Férgesalma
-Hangyásmálna
-Veszettróka...
Kihagytam valamit? Milyen rendszer van még?
Egyébként, hogy a témánál is maradjak. Kíváncsi leszek, hogy, hogyan alakul a jövőben a részesedés. Az MS elszúrja-e vagy sem (én úgy tapasztalom valahogy nem megy nekik a hardver biznisz az xboxon kívül.. bár az új abból se lett az eladások leader-je).
Részemről nem szeretem a WP rendszer, bár nem pont a csempe miatt (azzal még megbékélnék) amit hiányolok az a valódi multitask (bár kérdés tényleg kell-e ez .. lényegében az akkut jobban eszi az a módszer ami az androidokban is van).
A másik, hogy vannak olyan alkalmazások amik nincsenek WP-re. Többnyire ez alatt a különböző cégek célalkalmazásaik értem. Pl. UPC okostelefon alkalmazások (telefon, tv).
Plusz, hogy fejleszteni a platformra nem tudok, mert a rendszer zártabb.. A fejlesztéshez mindenképp kell fejlesztői accountot készíteni, és kell hozzá a Windows8 is... őőő.. akkor inkább nem. Nem kívánok emiatt megvenni egy másik oprendszert és telepíteni (egy 4.éve jól működő Win7re.. a laptopomon meg el se futna a win8.1)..Ezen kívül apámnak volt anno WP-je.. szép nagy betűk (vagy számok) voltak pár helyen. Azzal nem volt baja, de volt pár másik rész ahol olyan kicsi volt, hogy szemüvegben is nehezen tudta elolvasni (de azok tényleg kicsik voltak.. ilyen volt pl. a telefonkönyvben, a névjegyzékeben egy emberhez írt telefonszám mérete..). Ő akkor szabadult a WP-től ahogy tudott, és azóta se kér belőle.
-
dreamdancer
őstag
Ezek a diagramok nem az elmúlt x hónap eladásait ábrázolják (Lumia 800?! HTC 8S?!), hanem a használatban lévő wp-állományt. Ergo totál alkalmatlanok bármiféle következtetés levonásárs az aktuális folyamatokról.
-
dozsabalint
senior tag
Naná hogy nem gyári munkásokat. Több ezer mérnököt küldtek el a Microsoft alá tartozó Nokiától 2011 óta. Gyakorlatilag nem maradt náluk fejlesztés.
Mondjuk maga a Microsoft sem különb. Lassan több náluk a jogi osztály, mint a fejlesztési. -
Воланд
titán
akkor itt az ideje, hogy jojjenek azok az app frissitesek, amiket a 8.1 alacsony reszesedese miatt tartanak vissza.
-
HaZse
őstag
Mennyi dedós jár ide. Agyam eldobom.
A "szarcsempés" meg egyenesen szánalmas. Nincs egy olyan WP-s topik, ahol egy valaki ne írja ezt be.
De bezzeg ha valaki bemegy egy droidos (lg, csamcsung stb) topikba, akkor ha ott kiejted, hogy robotkuka rendszer, akkor rögtön jön a lehőrdás.
Tényleg tiszta dedó lett ez a fórum a sok pisi miatt, aki nem tudja megemészteni, hogy a droidon kívül is van élet.
-
=Mentor=
őstag
Az M$-nél már csak a "picipuha" és "májkrémszaft" jelzők a szánalmasabbak
(#28) Pirosász: Egy kapitalista cégnél elve két lehetőség van, vagy a minél nagyobb profitra törekszik és ezzel biztosítja a hosszú távú működését, vagy kevés nyereséget termel, illetve veszteséges és akkor csak idő kérdése a csőd.
-
halkow
őstag
Így belegondolva 2014-ben egész jó wp mobilok születtek gondoljunk csak a 735re 930-ra csak így tovább 8.1 is egész jó már remélem ezt is fogják majd bővíteni a későbbiekben
-
bostone
addikt
Fura ezt leírni android júzerként, de szükségét érzem, hogy megerősödjön végre egy újabb alternatíva a guglival szemben.
-
Polllen
félisten
válasz
gyurkikrisz #22 üzenetére
Az eredeti komment árnyalása gyanánt kérdeztem. És kizárt, hogy csak gyári munkásokat küldtek el.
-
hemaka
nagyúr
Nem meglepo, bar mar mas gyartok is probalkoznak, bar minosegben elmaradnak a Nokiatol a Prestigiok.
-
Polllen
félisten
válasz
Döglött Róka #11 üzenetére
Mennyi is ment el m$-nél a nokiás dolgozók végkielégítésére?
-
daniel909
addikt
jajjj mérhető még a 8S. annál nagyobb ipari hulladék telót még nem láttam.
-
AS
félisten
válasz
Döglött Róka #11 üzenetére
Tévedés, már az előtt is volt Ms nokia és az MS műve volt .
-
margithid
veterán
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Szerintem jó
Olvass utána miket terveznek és rájössz magad is. -
Gausz
aktív tag
Ugyanezt várom
Ma tettek Zenfone bejelentést, de csak annyi derült ki, hogy már Japánban is árulják a szériát.
Mobilon nincsenek nagy igényeim: dual Sim, LTE, min 8 Mp kamera, hosszú üzemidő, 5 inch alatti kijelző, ne fagyjon le. Grafika szintén sokadrangú, a mobil nem játékra való, csak az akkut eszi + továbbra is röhej tárgya számomra, hogy mekkora képernyőket próbálnak ráerőszakolni a népre, mondván, hogy ez az igény... na persze.
Sajnos Zenfoneon kívül nem nagyon találtam még ilyet, de ha WP-ben bejelentenék, nem is gondolkoznék többet a vásárláson, most még várok a csodára. Gondolom Lumia 730-735 öszvért nem terveznek. -
dejaris
addikt
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Mint a winmo korszakban: lesz kis talca meg startmenu, ami kell
-
laci2392
csendes tag
Remélhetőleg nagyobb figyelmet fog kapni a wp. Megkell mondjam alapjáraton egy nagyon jó rendszerről lene szó. Így tovább!
-
Glenda
addikt
Mégis volt értelme lefelé nyitni. Épp tegnap gondolkodtam, hogy a régi hw specifikáció szerint most csak a 830 és a 930 létezne az új generációból.
-
AS
félisten
Azok nem nokiák.. MS telok Nokia logoval..
-
Ronan968
tag
Bele is rokkant a Nokia teljesen!
-
hue2000
tag
válasz
Döglött Róka #4 üzenetére
bocs négyzet hülye vagyok
-
hue2000
tag
Nekem azok a kockák nem nagyon tetszenek
-
margithid
veterán
Reméljük win10-zel ráharap majd több gyártó is a microsoft megoldására.
Én egy asus zenfone-t például el tudnék képzelni win10-zel, 150-200$-os áron. Szerintem sikertermék lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged