- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
A Plex szerver is megy a 16GB-os verzióval, én is azt használom. Azt, hogy milyen licenc van rá, nem tudom, már előtte is megvettem win és Android platformra is. Azért 2 hdd meg + 1 dac elég speckó igény, szerintemaz átlag felhasználók max 1 hdd kötnek rá.
Az ára meg nem változott, a régi is 199$ volt emlékeim szerint, most is annyi és van hozzá távirányitó. Szóval, szerintem az átlag felhasználó jobban jár evvel a csomaggal
A magasabb ár meg gondolom az újdonság számára irható, tekintettel arra, hogy a Tablet K1 199€. -
Gusztáv
addikt
válasz
#16820480 #21 üzenetére
A GeForce cloud szerintem a GeForce now új neve, ez a NV game streaming szolgáltatása. Én sem játszom a Shield-en, pedig van hozzá 2 kontroller is (a másikat a tablethez kaptam). Nálam főleg Plex megy rajta, szerverként bőven erőssebb, mint a Celeronos HTPC-m. Android TV vonalon meg kB 3x erősebb, mint bármi ami kapható. Én maximálisan elégedett vagyok az NV szoftveres támogatásával, simán csinálhatták volna, hogy az új funkciókat csak a 2017-es modell kapja meg, más gyártótól sokszor láttunk ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest