- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nem értem..ezt véletlen címezted nekem....vagy tényleg nekem jött?
Nem emléxem hogy bárhol azt írtam volna hogy a Q6600 nem volt jó vétel...
Mivel erős a gyanum hogy ezt mégis nekem szántad, igy elmondom még egyszer tömörebben...:
Aki video-val foglalkozik, valszeg alternativa lehet neki a q6600-al szemben a 9300, mivel ez utobbi támogatja az sse 4.1-et, mig előbbi ezt nem teszi, és hasonló árban van-volt(válság előtt) mindkettő! Személyes tapasztalatom szerint pedig jobb a 9300...arra amire én használom....(de ez irányu gndolataimat bövebben kifejtettem az előbbi postomban)
üdv
Twine -
twine
veterán
Ki lehet fogni q9300-ból is jól tuningolható példányt...de tény hogy kisseb %-ban mint ahogyan egy -egy elhíresült "tuningCPU" tipusból...
Ezt a folytonos q6600-hoz való hasonlitgatást meg egy hülyeségnek tartom mióta én cseréltem (előtte nem volt hasonlítási alapom -de jóóó hogy nem halgattam a q6600 hívőkre-)
Mégpedig azért tartom hülyeségnek mert itt is előjön ugyan az a szituáció mint a 2mag-4 mag vitáknál...a megoldást pedig mindig az jelenti, ki mire használja....
Nekem személy szerint a Q9300 valahogy jobban teljesit konvertálás közben (videóval foglalkozom főként, a játék csak másodlagos), mint az előd ami a gépben volt (Q6600)
Ez nagy valószínűséggel az SSE4.1-nek köszönhető...Az viszont nem tudom minek köszönhető (és ezért lehet sokan megdobálnak tojással meg paradicsommal-bár ez utóbbi primőr, és gazdasági válság idején ilyenekkel ne dobálózzunk ha kérhetem- ) Hogy mintha ugyan azok a programok (pld Premiere CS3) jobban kihasználnák a négy magot mint a Q6600-ban... Egy szó mint száz...nekem 10 ropogót kellet rádobnom a q6600-ra, és lényegesen jobban érzem magam "rajta"....
Tehát nekem volt alternatíva,,,,ha pedig valakinek van esze, és nem csak kedvtelésből veszi meg a 4magost, hanem mert használja is,,,akkor igen is alternativának érzem a Q9300-at...
Üdv
twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged