Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Az csak +5Mhz, szvsz simán lehet ugyanaz a probléma.
Egyébként most látom én is, a cpu-z nem látja a York-os feles szorzóját. Érdekes, mert nálam a 1.50-es cpu-z szintén csak 8-ast lát a 8.5-es helyett. Viszont pl. Everest jól mutatja. Nem lehetséges, h valójában 3375Mhz-en (7.5x450) mentek a tesztek a két procival? -
Oliverda
titán
Inkább be kellene invesztálni egy lakatfogós multiméterbe és csak az alaplap teszteknél kellene teljes rendszer fogyatászt mérni. Szívesen megtámogatom a tesztlabor felszerelését egy ilyen műszerrel, ha cserébe szerepelhet az aláírásomban a "Prohardver! részvényes vagyok" mondat.
Bluegene: Nem vagyok a barátod... isten ments.
"CPU nem csak a hozzávezető csatiból szívja el az áramot, hanem az alaplapi csatiból"
Ha a CPU egy i7 akkor ez igaz amúgy nem.
"tessék itt is veszít a PH2, pedig Msi-t kap"
MSI KDA790GX Platinum alaplap (BIOS v1.2)
fogyasztásméréshez: Asus M4A79 Deluxe alaplap (BIOS v0801)Nem ártana végre megtanulni olvasni...
-
Oliverda
titán
Ezzel tisztában vagyok, és még rendben is lenne a dolog ha az általad tesztelt Intel processzorok alá csak és kizárólag a Gigabyte P35T-DQ6 létezne, az AMD alá pedig csak az Asus M4A79 Deluxe. Jó tudom, éppen ezek voltak kéznél és/vagy ezeket adták a sponzorok így ezekkel kellett tesztelni. Ennek ellenére ez az összehasonlítás még nem lesz mérvadó Intel vs. AMD viszonylatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- EAFC 25
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest