- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Amúgy a Gametrailers elmehet a rákba (csak hogy már megint én legyek a troll, szeretek az lenni). Annyira undorítóan egyoldalúan konzolos fejjel gondolkoznak, hogy teljesen érdektelen -számomra- agytekervényeik bármiféle neuronátvitele.
Egy PC-st sokkal inkább foglalkoztat a kolléga által is megjegyzett Carmageddon-fiaskó, vagy a Deus Ex lightostított második része. Borzalmasan találó példa az Interstate '76 után a '82 (jajjjj), vagy a Dune 2 0, azaz zérus újítással járó, archaikus Dune 2000 c. folytatása.
-
Silenzio
addikt
Igazán ratyi szerintem csak a Dino Crisis 3, a többi játszható, hovatovább élvezhető lehet. Kettővel játszottam, az egyik a Tomb Raider, a másik a Sonic. A TR irányítása eléggé lelombozó, de végül is játszható volt. A Sonic-kal csak a kölyköket szórakoztattam, jómagam nem volt tőle oda. Társas mókára viszont elég jó volt.
Ami szerintem nem ideillő: DMC 2. Újítani próbáltak. Nem minden jött össze. De hogy rossz legyen? A másik meg a Bomberman. 1. senki sem hallott róla. 2. Bomberman egy műfaj ikonikus első alakja. A műfaj nagyon kötött, robbantgatni kell a labirintusban. 1000 meg egy klónja van, némelyik bizonyára sokkal szarabb ennél, kit érdekel, hogy ennek pont Bomberman a címe?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest