- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
andy19770128 #33 üzenetére
Nagyon kiherélhették az igp-t, hogy beleférjen a fogyasztási keretbe. Az a10-es minden szempontból jobb vétel. Kiskerben 34 körül láttam. Az inteles kiszerelések valszeg kevesebbet fogyasztanak, csak azokon mit tudhat az igp?
-
törölt tag
Amúgy sem vergődök ilyesmivel, dlna-n keresztül filmezek. Az alaplapi hdmi kimenet is csak 1.4 és minőségi kábel is kell 4k 60Hz-hez. Média szervernek megtartottam ezt a gépet a88x-es lap 8 sataIII csatival, meg a8 7670k proci. Múltkor láttam egy carizzó a10 aput a vaterán 10ért, de sajnos csak az a68-as lapok eszik. Azért visszagondolva ez az egyik legidőtállóbb gépem, szidhatják a buldózert, de az fm2 vonal szerintem jól sikerült.
-
törölt tag
Van egy régi amd gépem egy a8-7670 apuval. Még nem próbáltam az alaplap hdmi kimenetén 4k filmet nézni, majd egyszer próbát teszek vele. Nem okoz akadozást, hogy a tv 60Hz-es, a hdmi kimenet meg max 30Hz-et tud?
Az előző hozzászólásomat helyesbítem, találtam néhány b450-es lapot is, amelyikre tesznek dp portot azok elvben tudnak 4k 60Hz-et, ha az igp tudja. -
törölt tag
Ez valami über spórolós kiépítés lesz hdmi 1.4 és 4k 24Hz max. Az am4-es lapokra is többnyire csak x470-től fölfele szerelnek hdmi 2.0 aljzatot.
Amúgy a biostar honlapján semmi infó nincs arról egyáltalán milyen felbontást tud magából kitolni, azonkívül, hogy hdmi.
Még egy fölösleges termék a biostartól, köszönjük a nincsmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest