- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Ezen sosem lepődök meg.
Amilyen agresszívan tolja ez a fos az ember arcába, hogy frissíts... Mindig agyfaszt kapok tőle. Ráadásul a cégesemet sosem lehet addig frissíteni, amíg központilag jóvá nem hagyják. Ami miatt hetekig üthetem ki a felugrókat... -
7Heads Drago
veterán
Arról meg nem az Apple tehet, hogy pl. a Xiaomi hetente fossa ki a telefonokat és a végén már ők maguk is elvesznek a palettában.
Minden droidos gyártó ezt csinálja. A nem kínai is.
Az Applenak egyedi a helyzete. Saját szoftver és hardver ami relatíve kevés elemet takar. Droiddal felesleges hasonlítgatni. -
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Annyira akarja lenyomni a torkomon, hogy talán februárig 13.7 volt a telón.
Kikapcsolod az automatikus frissítést, aztán nem is hallasz róla többet. Csak jelzi a menüben, hogy van frissítés.
Arról meg nem az Apple tehet, hogy pl. a Xiaomi hetente fossa ki a telefonokat és a végén már ők maguk is elvesznek a palettában. -
7Heads Drago
veterán
válasz
El Diabl0 #14 üzenetére
Miben?
Ios-on kb úgy tömik le a torkodon az updatet, mint egy libának a kukoricát.
Habár ha jól tudom az utóbbi időben már kikapcsolható az értesítés szerencsére. Már aki tudja hol kell. Viszont a 13 bugjai után üdítőek a 14 újításai. Szóval érdekes lenne ha nem cserélnéd le.
Arról nem is beszélve hogy számold meg hány készüléke van évente az Applenak és mennyi bármely más gyártónak és ezek összesen mennyi fajta alkatrészből jönnek össze.
Almát almával, körtét meg körtével hasonlítsunk. -
joey04
titán
helyes. ennek kéne alapnak lennie.
-
-
arn
félisten
ez hanyszor lesz meg hir? igy xedszer kb semmi infotartalma nincs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
7 pron nekem nincsen gondom vele.De már heggesztik a fixet.,
-
GreenGoblin
őstag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Tedd fel a Lineage OS-t és havi szinten jönnek az update-ek.
-
kenwood
veterán
Nekem mar szinte mindenen IOS-XE es IOS-XR van. 15 csak par legacy cuccon fut,ami nem upgradelheto.
-
bollokcs80
Korrektor
Tény, hogy ezt sokkal jobban kezelik, mint a droidos gyártók. Másfél éves OnePlus 7T-n három hónap késéssel jött meg a Droid11 és tiszta bughalmaz az egész.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
GreenGoblin #1 üzenetére
Őszintén szólva el sem olvastam az újdonságok listáját, mert nem nagyon érdekelt.
Így nekifutva annyit vettem észre 13.7 után, hogy lett egy béna alkalmazáskönyvtár, amit csak akkor látok, ha véletlenül sikerül előhoznom, lettek widget-ek, meg változott egy kicsit a kamera szoftver.
Hétköznapi használat során semmi más változást nem látok. -
GreenGoblin
őstag
Ezen az értéken nem csodálkozok. A 14 elég sok változást hozott amire sokan vártak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most sem kellett sokat várni arra, hogy a legfrissebb iPhone-szoftver messze a legelterjedtebb is legyen.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest