90% fölött az iOS 14

Most sem kellett sokat várni arra, hogy a legfrissebb iPhone-szoftver messze a legelterjedtebb is legyen.

Azt már megszoktuk, hogy az Apple iPhone mobilokra nagyon hosszú időre visszamenőleg, azonnal érkeznek a frissítések, és ezek nagy arányban el is jutnak a lelkesen telepítő felhasználókhoz, most azonban a szokásosnál is komolyabb sebességgel terjedt a főverzió, az iOS 14, hiszen 2020 szeptember 16-ai premierje után néhány hónappal már az aktív felhasználók 90,45%-a futtatja a friss rendszert.


[+]

Fontos tudni, hogy ez még nem a gyártó által alátámasztott érték, hanem a MixPanel közléseiből származik, az Apple által publikált adat szerint most 80%-on áll az összes aktív eszközből az iOS 14-et futtatók aránya, ha csak az utóbbi 4 évben bejelentett készülékeket vesszük alapul, akkor pedig 86%-on állunk. Akárhonnan is nézzük, szép eredmény, amit az androidosokkal nem lehet, de nem is kell összehasonlítani, mindazonáltal örömteli, hogy nem csak a frissítési lehetőség, hanem a kedv is töretlen a felhasználók részéről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet

    Friss stílussal és hardverrel, remek kijelzővel, egyre inkább fejlődő iPad OS-szel és korrekt üzemidővel érkezik az új Air, de persze olcsóbb nem lett.

  • Apple Watch SE - alma mater

    Az olcsóbbik Watch is oktatja az okosóra mezőnyt – előnyösebb ár/érték mutatóval.

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

Hirdetés