- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #37 üzenetére
De csúnya lesz, mikor a másfél éves csúcsmobil aksiját lezabálja majd a YouTube 2-3 óra alatt! Mert igen, a csúcstelók majd megoldják erőből, csak kérdés, milyen akku-áron? Tippre a Kirin 980 és az Exynos 9820 is képes lehet 10W fölötti fogyasztásra.
-
válasz
Dare2Live #15 üzenetére
& aprokaroka87:
Engem nagyon zavar az AV1 hiánya, még akkor is, ha csak 2 év múlva térnek át rá a nagyok. Gyakorlatilag bizonyos szempontból korszerűtlen egy új termék, de az árán ez nem látszik. Már arra gondolok, két év múlva megint jöhet a csere...
Kirin 980-ban a 4db A76 szerintem fölösleges. Samunál szerintem az a terv, hogy a két legerősebb magot kitömik egy halom saját $-sel (a közös, osztott $-en túl), meg durván magas órajelet tesznek elérhetővé, így (talán) lesz mindenkit lenyomó egyszálas teljesítményük. Mikor meg nincs rá szükség -ez a jóval gyakoribb eset ugye-, be sem kapcsol a 2 legerősebb mag, úgyis elég majdnem mindenre a maradék 2xA75 + 4xA55.
-
-
"a gyártó 7 nm-es LPP EUV node-ja helyett a 8 nm-es LPP FinFET gyártástechnológiáját használja"
Ez azért mindenképpen csalódás. De azért várom a részletes teszteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest