- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapok
aktív tag
Na én mentem..., mert látom már megint dúlnak az indulatok
Köszönök minden infót és felvilágosítást, minden jóhiszemű embernek! -
zapok
aktív tag
válasz
Depression #26 üzenetére
Manapság egy sincs, az én xar procimhoz mérve
Egy új procival G860, vagy Sandy 2100 lehet én is másképp beszélnék!... -
zapok
aktív tag
Mutasson nekem valaki egy-két olyan (átlagemberek által sem használt programot) amihez egyáltalán 4GB-nál több memóra van szükség! Az elvetélt xarul optimalizált játékokat hagyjuk ki!
Lezso6 - RIOS - ez egy. Köszönöm!
-
zapok
aktív tag
válasz
Depression #17 üzenetére
Részemről túl van tárgyalva a nemhogy a nyolc, de a 4 GB memória szükségessége is!
Ha vetted volna a fáradságot és megnézted volna a profilomat, nekem 512 MB-os videókártyám van, amit most teljesen elegendőnek tartok napjainkban mindenre a monitoromhoz! -
zapok
aktív tag
válasz
Depression #14 üzenetére
Már egy éve kipróbáltam a negyedik gigát, nem tudta felismerni az x86-os win7, csak egy töredékét a +1 GB-nak. Ezért mertem mondani, hogy még most sincsen szükségem 4 GB memóriára! A videókártyámnak ehhez (hogy milyen munkát végzek a procival egy x86-os rendszeren) semmi köze sincs!!! Kivéve, ha használni tudom a Cudát egy-két progiban..., ami megint csak nem memóriafüggő!
-
zapok
aktív tag
válasz
Depression #11 üzenetére
Én most elvagyok 3 GB.-al, mivel x86-os rendszerem van, de a polcon pihen a negyedik giga, amit egy 64 bites rendszerrel tudok majd, - ha szükségem lesz rá (pedig dolgozom a gépen minden nap) - kihasználni!
-
zapok
aktív tag
De szép... ára van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged