- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
zapok: Elnézést, pont a "nevét" felejtettem ki: "4GB-RAMPatch-Multilingual-12.7.2010.exe" (címre gondoltam, csak késő volt
)
Televan : Ugyanazon oldalon, a program letöltő szekciójában egyébként ez olvasható:
"Note (2/21/2011):
Two of the major virus scanner (F-Prot and McAfee) seen in this file a Trojan.
Other major antivirus scanners (Avast, AntiVir, BitDefender, GData, Kaspersky, Microsoft, Panda, Symantec) NOT detect a Trojan.
Avast has confirmed on explicit demand on 11.22.2010 that the file is "clean".
Kaspersky has confirmed receipt of the demand on 17.11.2010 - but made no statement on file.
AntiVir had reported a short time that the file contains a Trojan. Now AntiVir reports no more trojan in the file."Gondolom fals riasztás. FF. nem lep meg, MalwareBytes-en mondjuk csodálkozom. Én ezért használok DropMyRights-t, meg Sandboxie-t. Ha onnan is "kimászik", akkor hajrá(f)
Vagyis! ** Pasi és csaja szex után fekszenek a meghitt derengésben, csaj kérdezi: "Na és drágám, gondolkoztál már, hogy fogjuk elnevezni a gyereket?" - Pasi lehúzza az óvszert, bevágja a sarokba és: "Ha ebből kimászik, akkor James Bond-nak"
(Bocs, hosszú volt az éjszaka
meg úgysem olvassa már senki a post végén hehe
)
-
vanhalen
senior tag
Ezt nem tudtam. Opera 12 Alfa nem tiltja, Avira sem, meg Safari sem, szóval passz.
Talán érdemes lenne a "neve" alapján utánagugliznod, ha érdekel. Biztos találsz olyan oldalt is a találatok között, ami fertőzésmentes oldalra irányít. Nyilván nem az volt a célom, hogy vírusos oldalra navigáljalak, hanem a segítő szándék vezérelt. Sok sikert. -
vanhalen
senior tag
"Én most elvagyok 3 GB.-al, mivel x86-os rendszerem van, de a polcon pihen a negyedik giga, amit egy 64 bites rendszerrel tudok majd, - ha szükségem lesz rá (pedig dolgozom a gépen minden nap) - kihasználni!"
Ezt nézted már?: "Windows 7 32-bit with full 4 GB or 8 GB RAM support" [link]
http://www.unawave.de/windows-7-tipps/32-bit-ram-barrier.html?lang=EN
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest