Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
zapok: Elnézést, pont a "nevét" felejtettem ki: "4GB-RAMPatch-Multilingual-12.7.2010.exe" (címre gondoltam, csak késő volt
)
Televan : Ugyanazon oldalon, a program letöltő szekciójában egyébként ez olvasható:
"Note (2/21/2011):
Two of the major virus scanner (F-Prot and McAfee) seen in this file a Trojan.
Other major antivirus scanners (Avast, AntiVir, BitDefender, GData, Kaspersky, Microsoft, Panda, Symantec) NOT detect a Trojan.
Avast has confirmed on explicit demand on 11.22.2010 that the file is "clean".
Kaspersky has confirmed receipt of the demand on 17.11.2010 - but made no statement on file.
AntiVir had reported a short time that the file contains a Trojan. Now AntiVir reports no more trojan in the file."Gondolom fals riasztás. FF. nem lep meg, MalwareBytes-en mondjuk csodálkozom. Én ezért használok DropMyRights-t, meg Sandboxie-t. Ha onnan is "kimászik", akkor hajrá(f)
Vagyis! ** Pasi és csaja szex után fekszenek a meghitt derengésben, csaj kérdezi: "Na és drágám, gondolkoztál már, hogy fogjuk elnevezni a gyereket?" - Pasi lehúzza az óvszert, bevágja a sarokba és: "Ha ebből kimászik, akkor James Bond-nak"
(Bocs, hosszú volt az éjszaka
meg úgysem olvassa már senki a post végén hehe
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest