- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nem fontos szájbarágósan írni a cikket!
Nem vagyok sem kő sem hülye!
Ha egyébiránt személyeskedni kívánsz, akkor az privátban légyszíves!Skizz vetette fel a kérdést (illetve válaszolt), ha jól sejtem Te csak beálltál a flamelni kívánók táborába, ha ez nem így van, akkor elnézést kérek.
A bevezető szöveg nem egy kiragadott rész a cikkből, hanem egy olvasócsalogató szösszenet... namármost én a címben szereplő "7Ghz" és " az eddigi legmagasabb órajelet" részt nem tudtam összeegyeztetni.
Többféleképp is lehet szelektálni: magok száma, gyártó szerint, gyártástechnológia szerint, de semmi ilyen megjegyzést nem láttam és nem szerettem volna, ha Vér István a suliba rohanva téves infókat nyomatna a többi "kockának", hogy a Phenom II-vel érték el a legmagasabb órajelet, mivel ez így nem igaz. - csupán ennyi volt a szándékom, nem a kötekedés.
A cikkírót pedig végképp nem csipegetném, mivel nem tartozik azok közé, akikre rámozdulnék, még ha orbitális baromságot követne is el.
Itt csak mint fentebb fogalmaztam egy olvasócsalogató rész apró kiegészítését tettem be, nehogy valaki pofára essen, ha "menőzni" szeretne tudásával amit itt olvasott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest