- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nem fontos szájbarágósan írni a cikket!
Nem vagyok sem kő sem hülye!
Ha egyébiránt személyeskedni kívánsz, akkor az privátban légyszíves!Skizz vetette fel a kérdést (illetve válaszolt), ha jól sejtem Te csak beálltál a flamelni kívánók táborába, ha ez nem így van, akkor elnézést kérek.
A bevezető szöveg nem egy kiragadott rész a cikkből, hanem egy olvasócsalogató szösszenet... namármost én a címben szereplő "7Ghz" és " az eddigi legmagasabb órajelet" részt nem tudtam összeegyeztetni.
Többféleképp is lehet szelektálni: magok száma, gyártó szerint, gyártástechnológia szerint, de semmi ilyen megjegyzést nem láttam és nem szerettem volna, ha Vér István a suliba rohanva téves infókat nyomatna a többi "kockának", hogy a Phenom II-vel érték el a legmagasabb órajelet, mivel ez így nem igaz. - csupán ennyi volt a szándékom, nem a kötekedés.
A cikkírót pedig végképp nem csipegetném, mivel nem tartozik azok közé, akikre rámozdulnék, még ha orbitális baromságot követne is el.
Itt csak mint fentebb fogalmaztam egy olvasócsalogató rész apró kiegészítését tettem be, nehogy valaki pofára essen, ha "menőzni" szeretne tudásával amit itt olvasott. -
szacsee
nagyúr
A fejlécben levő bevezető szöveg kicsit csalóka ha jól sejtem... legalábbis nekem egyből beugrott EZ!
Grat a srácoknak, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest