- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaik21
tag
azz igen
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #41 üzenetére
LN2: -196 C
LHe: -269 C -
duke
aktív tag
Nagyon durva,nekem legjobban a tartaly tetszik.Elkepzelem,ahogy a "barati" osszejovetelen egyszer csak csongetnek,ajto kinyit.Az Amd mernokei kedvesen mosolyognak,majd betoljak azt a batar 400 literes tartalyt. minusz 268 fok
,kar,hogy ennel mar nem nagyon lehet lejebb menni.
-
Tidus
addikt
Nem semmi eredmény, föleg a baráti tuning összejövetel, AMD szponzorral a háttérben!
Most már csak is arról szól ez a dolog, hogy ki tudja jobban lehűteni a rendszert, az eredmény pedig dobja magát!
Lassan ki kell menni a világűrbe v. a hold sötétebbik oldalára tesztelni, ha rekordot akarunk. Mivel itt a földön elfogytak a lehetőségek. -
fgordon
senior tag
"Nem tenne jót a piacnak, mert úgy elérnék a 10 GHz-et, s ezáltal intel-mérnökök százai követnének el öngyilkosságot."
Nem, az Intel mérnökei elővennék a 3 éve kész "új" chip-et, és publikálnák a 12 Ghz-es processzort... de nincs komoly versenytárs, aki miatt érdemes lenne, bár az AMD jól csinálja, mert lenyomja az árakat...
Egy E8400/E8500/E8600-as CORE 2 DUO proci bőven tökéletes jelenleg a felhasználók 99%-ának, még az i7-re sincs szükség... ( kivéve a megszállott AMD fan-oknak, akik akkor is AMD-t vesznek, ha többet fogyaszt, lassabb és drágább...
)
-
törölt tag
Hm... Pedig passzol hozzá a 10.000 dolláros pendrive...
-
{Zodiac}
senior tag
én ebből megint csak a saját hülye következtetésemet tudom levonni: DFI 4ever!!!!!
-
sagit
veterán
[link] Hát nem tudom, aki 11600 dolcsit ad 1 prociért az tuti nem komplett
-
RootRulez
félisten
Retteghet az intel! Proci piac is éleződik
Na jó. lehet kicsit túloztam
-
Félreértettél.
Eszemben sem volt személyeskedni, ezért is írtam általánosítva. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Egyébként oké, legyen pontosabb a bevezető szöveg a vérpistikék kedvéért, de nem is ezzel vitatkoztam - nekem tök mindegy. Csak annyit állítottam, hogy aki egy cím, és egy bevezető alapján helytelen következtetést von le, az Vér István névre hallgat, tehát hülye.A nézeteltérés szerintem ott van, hogy én letojom, hogy a vérpistikék mit gondolnak, és mit írnak hova, de vannak többen akik nem, ami persze nem baj.
Mégegyszer: Nem Titeket hülyéztelek le, mert Ti észrevettétek a pontatlanságot, tehát nem vagytok vérpistikék.
-
szacsee
nagyúr
Nem fontos szájbarágósan írni a cikket!
Nem vagyok sem kő sem hülye!
Ha egyébiránt személyeskedni kívánsz, akkor az privátban légyszíves!Skizz vetette fel a kérdést (illetve válaszolt), ha jól sejtem Te csak beálltál a flamelni kívánók táborába, ha ez nem így van, akkor elnézést kérek.
A bevezető szöveg nem egy kiragadott rész a cikkből, hanem egy olvasócsalogató szösszenet... namármost én a címben szereplő "7Ghz" és " az eddigi legmagasabb órajelet" részt nem tudtam összeegyeztetni.
Többféleképp is lehet szelektálni: magok száma, gyártó szerint, gyártástechnológia szerint, de semmi ilyen megjegyzést nem láttam és nem szerettem volna, ha Vér István a suliba rohanva téves infókat nyomatna a többi "kockának", hogy a Phenom II-vel érték el a legmagasabb órajelet, mivel ez így nem igaz. - csupán ennyi volt a szándékom, nem a kötekedés.
A cikkírót pedig végképp nem csipegetném, mivel nem tartozik azok közé, akikre rámozdulnék, még ha orbitális baromságot követne is el.
Itt csak mint fentebb fogalmaztam egy olvasócsalogató rész apró kiegészítését tettem be, nehogy valaki pofára essen, ha "menőzni" szeretne tudásával amit itt olvasott. -
törölt tag
Ennyi a cím:
"7 GHz-en az AMD Phenom II processzora"Ennyi a bevezető szöveg:
"Egy Finnországban megrendezett találkozón sikerült elérni az eddigi legmagasabb órajelet."Ha csak ennyit olvas el az ember, tényleg azt hiheti, hogy a 7GHz-es AMD Phenom II a legmagasabb órajelű processzor.
-
szacsee
nagyúr
A fejlécben levő bevezető szöveg kicsit csalóka ha jól sejtem... legalábbis nekem egyből beugrott EZ!
Grat a srácoknak, csak így tovább!
-
CsíkosMókus
aktív tag
-
sirzollee
tag
7MHz
-
zed1983
őstag
Ez aztán az OC
-
Male
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #116 üzenetére
Ezt egyszer már beírtad ide, aztán törölted
...a válaszban még linkeltem is neked S osztály reklámot... ahogy Helkis is. -
válasz
Dehogynem. A 45 nm-es procijukat ők is ilyen tuning dologgal is reklámozták.
Ejj... de hamar felejtünk
Szerk:
Jah igen! S Merci reklám... Magyarországon nem csoda, hiszen jó ha egy Járis ra vagy egy VagyönőR+ -ra van pénz, azokat meg reklámozzák. Az igazi autókat külföldi csatornákon lehet látni, nem a barátok közt reklámblokkjában. -
mmdms
addikt
Hát nem tudom, lehet jobban örülnék egy baráti találkozón 400liter sörnek, mint 400liter héliumnak...
-
Fáraó
őstag
7 GHz, OMG!
Nem spontán délutáni pincetalálkozónak tűnik, az már biztos. -
bartucc
addikt
válasz
Flame.....
Nem hiszem hogy ezzel akarnának vásárlókat csalogatni, a vásárlók 95%-a nem is tud ilyenekről. Nem csak intel van a világon, rájöhetnél, jól van hogy a szakmaiba beleírogatsz, de a híreket is muszály teleírni ezekkel?
A 7Ghz nagyon szép, az eredmények is. A 400 liter-t ide is dobhatnák
-
Integra
titán
válasz
csak nehogy aztán magyarázkodnod kelljen, mikor véletlen elkezdenek az inteltől is ilyen hírek szállíngózni...
s merci reklám meg van a tévében, csak nem a magyaron, tájékozódjál, mielőtt csacsiságot beszélsz. -
^Clown
addikt
Nem semmi fiúk, gratulálok
-
Thrawn
félisten
válasz
gametofiton #109 üzenetére
Nem tévedsz.
Endreas: "Csak" az egyik TWKR-t sikerült kicsinálni. Még maradt kb 99 darab
-
DEJVID
őstag
válasz
westcoastog #100 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem, hogy szar. És azt a "csak"- ot sem én mondtam.
-
Endreas
tag
July, én sem látom sok értelmét..
Pláne mennyi jó cuccot hazavághattak.
Az igazi álleesős tuning ha 45nm-en összehoznak 35-40GHZt -
LackoMester
addikt
aha jó kis buli lehetett,csak pár alaplap,memória,VGA zúztak-fagyasztottak szétt...de ha ingyen van
nem lett volna hozzá szivem
-
gametofiton
tag
de a cikk szerint a 955BE érte el a 7Ghz-es eredményt, nem a twkr42...vagy tévedek?
-
válasz
Pixelmaster #105 üzenetére
Szívesen!!!
-
Auser
csendes tag
Ez azért komoly már egy Denebtől. : ) Megnéznék egy ilyen "hárdkór" tuningot élőben.
Ha van valakinek ilyen eredménye, igazán elküldhetné IDE.
-
Nice
, amúgy ha én itthon összedobok egy "baráti találkozónak indult rendezvényent" az AMD minket is megdob 40 litya héliummal? A proci nem is kell, elég a hélium.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #98 üzenetére
Az Intel a piacvezető. Az AMD "csak" másodhegedűs. Mindig is az volt.
Gondolom innen a csak...szerk.: Ebben nincs semmi rossz. Nem csak elsőkből áll a világ.
-
DEJVID
őstag
válasz
westcoastog #98 üzenetére
i7-nél gyengébb, ezért a "csak".
és muszáj
-
westcoastog
veterán
ez nem semmi, utcsó kép az nagyon üt
most az hogy 1 proci nagy szivárgási áram nevezetű hibával jön ki a gyárból, az azt jelenti hogy jól bírja a feszelést?
jah és szerintem nem a superpi-re kéne verni a nyálukat az embereknek..amúgy meg nem értem ezeket a szövegeket miért jó ezt így írni?:
-szép eredmény egy amd-től
-ahhoz képest hogy csak AMD...
-Amúgy meg, ez csak egy AMD
elnézést, nem akarok senkit megsérteni, meg nem kötekedni szeretnék, de ezt így muszály volt leírni, most ezt így komolyan gondoljátok, olyan lenézőnek érzem ezeket a szövegeket?lehet 1 kicsit túlreagáltam
-
Ari18
őstag
Nagyon szép eredmény. 38k
-
gametofiton
tag
Am lehet már tudni, hogy az új 965BE új steppingel vagy mivel jön-e ki?
-
gabi81
tag
ez nem semmi.
az utolsó kép a legkirályabb -
Misi 007
őstag
Ezek betegek kész!
-
DEV_NULL
őstag
szép eredmények, de érdekes, hogy ehhez mindenféle twkr meg es válogatott procik kellettek, ellenben a másik oldal..
-
törölt tag
AMD Phenom II 955 He...
Tekintélyes órajel, ahhoz képest hogy csak AMD...
-
Vistaboy
veterán
Ezek állatok.
Majdcsak összejön a 10GHz is lassan belátható időn belül, ha ez így megy tovább.
-
tzsolesz
nagyúr
Atya világ. Ezzel már 4db 4890-nél sem lenne proci limitünk 1920-ban sem.
Tényleg jó keményen odavertek szegény procinak.
-
bocsika
aktív tag
Ez a sört is hatékonyan hűtené.
Háromig számolnék és jó is lenne, csak lehet hogy kesztyűben kellene kibontani.. -
DroneZ
aktív tag
szép eredmény egy amd-től
-
g@bo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #73 üzenetére
igen, nobel dijas fizikus kell.... hagyjuk már. az a tudás nem más, mint tapasztalat, 200 bios piszka, és hurrá. ezt nem nevezném olyan tudásnak, amit a társadalom nem tudna nélkülözni....
-
Devid_81
félisten
Ehh de brutál!
Jó lenne notiba a cucc -
SzlobiG
félisten
Az utolsó kép nagyon üt.
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #62 üzenetére
csak pénz kell hozzá.....
-
CHIPman
nagyúr
6367.52MHz(QX9650), ahogy a ripping.org Google által tárolt változata mondja. A ripping vmiért megdöglött...
Amúgy egy 5GHz-es Intel(akár egy, akár kettő, akár négymagos) SuperPI-ben biztosan lenyomja. Másban kicsit több kell hozzá, de azonos teljesítményhez Intelnél kisebb órajel kell. -
DEJVID
őstag
A cpu-z DFI-t ír, a képen Gigabyte van.
-
Male
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #64 üzenetére
Bizony, ennél lejjebb már nem nagyon van
-
P00By
nagyúr
Szép eredmény!
-
Ez bacsis lazán túllőné
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dr. Romano #58 üzenetére
Száraz jég.
-
- = Zk = -
félisten
szép
csak gratulálni tudok nekik! -
BITBOYS
addikt
válasz
Dr. Romano #58 üzenetére
Szerintem ez már a végkifejlet
utána kuka az egész.
(#59): Uh, ez durva. Milyen lap bírhatott ki egy ekkora megpróbáltatást
-
Thrawn
félisten
Egymagossal 8179,89 MHz a rekord.
-
Dr. Romano
veterán
Huh... rendesen szét van fagyva. Hogyhogy nem okoz zárlatot menet közben ez a rengeteg jég rajta?
-
FireGL
aktív tag
Nem kell ide válogatott TWKR proci, egy mezei Phenom II X2 550 BE is megy 6GHz-en:
http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=48777&page=1&authorid=21830 -
Depression
veterán
Szép eredmény.
De azért otthon nem kipróbálni! -
így cukkolva a másik oldalt és rajongóit (U can't touch this, azaz szabad fordításban: a közelébe sem érhetsz – a szerk.).
Intellel 8+ GHz a rekord
függetlenül ettől álleesős rekord, gratulálok
-
juliabrilke
veterán
Nem sok értelmét látom, de ez az én véleményem.
-
aram01
nagyúr
jól lehütöték
-
Nem gyenge
Az a lap is egész jól néz ki ott az utolsó képen
-
Milka 78
nagyúr
Bele kell húznom!
Indulok is Szibériába és széthúzom a procim a pingvinekkel!
-
atti_2010
nagyúr
Mi van az északi híddal??? 250 Mhz-en megy akár melyik tuning lap simán, az enyém is ment 245Mhz-en pasziv hűtéssel MA790X-UD4, ha rábiggyesztek egy ventit észre sem veszi a 250Mhz-et, ott a szorzó volt nagy nem az FSB, sőt az Asus is megy 400-at és még nem is tuning lap:M3A-H/HDMI.
-
Na, ez már igazán überállat király frankó eredmény. Még is csak BE procit kellett volna vennem
-
FoBCRaistlin
őstag
amúgy mennyi a különbség hőmérsékletben a nitro/hélium között amit használtak?
-
Daveedka
tag
egy szóbeli vállonveregetés a tuningmestereknek
-
Sanya
nagyúr
az igaz, de semmi másra nem jó, csak reklámnak. Csak amiatt volt az egész, hogy az amd elmondhassa, hogy 7ghz-en járt a procink, vegyétek, és használjátok. senki nem fogja 1-2 napnál tovább járatni a prociját 1.7v-on, -200 fokon és alatta. az intel oldal miért csinál hasonló teszteket? ugyancsak emiatt.. ki emlékszik arra, hogy melyik a leggyorsabb processzor most a világon? de ha a szomszéd hülye gyerek váltig állítja, hogy az amd-t 7ghz-re lehet járatni, és az a leggyorsabb, akkor azt fog venni.
amúgy semmire sem jó, max demóztatni, hogy fasza a gyártástechnológia.
-
twollah
nagyúr
Durva.
-
.mf
veterán
"folyókény"
mi
Házi - nem házi... ha a ph tuningmesterei összeállnának és egy gyártó is bőkezűen osztogatná a folyékony nemesgázokat, ott is születnének eredmények, és az is ennyire lenne házi
Kik voltak ott? Sampsa, SF3D gondolom, még kik?
Szerk: ó látom egész nemzetközi volt az esemény: Massman, Giorgioprimo, Elmor, stb. Hát akkor ez tényleg nem éppen házi tuningtalálkozó volt
-
shteer
titán
azt a lapot mintha kinn hagyták volna havazáskor
-
MLaca
őstag
és ez mire jó?
-
menalcas
őstag
Komoly eredmény, gratulálok az amd munkatársainak és a tuningmestereknek
-
BITBOYS
addikt
Tudtam én, hogy jó az A-Data
-
Cenzur
csendes tag
Ez az eredmény nagyon DURVA!! Az északi híd sebessége lenyűgöző. Ahhoz képest, hogy "házi kis tuningverseny" elég kemény dolgokat hoztak magukkal.
-
helkis
veterán
szerintem egy procinál nem ezen van a hangsúly, hanem a stabil tranyókapcsoláson..
az pedig a felhasznált anyagszerkezettől is függ : mármint ilyen mértékű tuningnál, igaz hogy az SOI jobban bírja a feszt, de valszeg csak szobahőmérsékleten, illetve huzamos használat mellett.. -
helkis
veterán
-
sz0k3e_
aktív tag
Na ezt nem tudtam, akkor csöndben maradok
#21: a szupravezetőben ha jól tudom egyáltalán nem mozognak gyorsabban az elektronok, párokba rendeződnek, és ezért lesz a veszteség gyakorlatilag 0, de ez most mindegy, mert ilyen hőmérsékleten a szilíciumnak köze nincs a szupravezetésez
aztán lehet ezt is rosszul tudom, akkor mára befejezem -
-
Male
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #17 üzenetére
Pedig van S osztály reklám, csak nem nálunk... valamiért
Látom közben szerkesztettél, de ha már kerestem egyet, akkor csak belinkelem: katt... igaz ez még a régi -
sz0k3e_
aktív tag
[link]
Azért az inteltől még eléggé el vannak maradva, főleg SuperPI-ben.Ettől függetlenül nagyon szép eredmény, a cucc meg elég brutálul nézett ki a végére
-
válasz
Overlocker #16 üzenetére
És szegény procinak miért nem mindegy hogy -150 vagy -200fokon megy?
-
helkis
veterán
válasz
Overlocker #16 üzenetére
egyetértek, de nem is a Phenom2 sajátossága, hanem már az alacsony csík jellegzetessége ez..
-
CsíkosMókus
aktív tag
Finom
így coldbug nélkül -
dokar
addikt
sokan várták már a 7 GHz-es áttörést.
-
Solten
őstag
Ollalla...
"...Alig múlt egy hete, hogy az AMD Phenom II Black Edition TWKR 42 processzorai hozzáértő kezekbe kerültek..."
Jah, tudtommal az a party volt, aminek a vegen felbetort a socket...
-
Miért nem kentek oda neki 2v-ot? ha mér héliummal csapatják?
-
gyiku
nagyúr
jo fajta
-
v.tom
őstag
DFI. Végre méltó régi nagy híréhez.
(Cadal szép az az x2 550 eredmény
)
-
Cadal
őstag
Huhh, super Pi-nél 4928Mhz az északi híd frekvenciája.
..
A Crosshair III hozza a szintet!Amúgy nagyon szép eredmény!
-
Ez elég durva...
Ezen ki kellett volna próbálni a Crysis Warhead-et. Talán jól ment volna.
-
vottokar
senior tag
Ez már igen szép eredmény.
De azért látom, hogy maga az AMD is rákészült az eseményre...
-
Geönczy
aktív tag
Hát ja. Nem gyenge. Mondjuk nem is szegényen, nélkülözve mentek neki a tuningocskának.
-
Daniel Alves
őstag
-
Metalfan
senior tag
Nem semmi
Az egyébként elég érdekes, hogy "baráti találkozó" címszó alatt futott az esemény, és az AMD szponzorálta
Ettól függetlenül szép eredmények, azt meg kell hagyni!
-
Alakul a molekula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest