- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Engem inkább az érdekelne, hogy van-e jogosítványod, illetve honnan szerezted. Ha még friss jogsis vagy, akkor megértem, idővel nem lesz ilyen gondod.
Ha vezetés közben telefonálni veszélyes, akkor nem lenne benne az autókban a párosítási lehetőség. Semmi veszélyest nem látok abban, hogy BT-n keresztül párosítva a telefont az autóval, a kocsi felületét használva telefonálok. A kormányt sem kell igazából elengedni ahhoz, hogy telefonálhass, mert ott van rajta minden szükséges dolog. Ugyanolyan, mintha a melletted ülővel beszélgetnél. Vagy azt sem szabad? Fura lenne ha egy hosszabb úton egymás mellett ülve egy szót sem szólnának hozzám, de az még furább, hogy ha ezért én nem tudnék koncentrálni a vezetésre. Néma csendben, se zene, se beszélgetés. Akkor minek van az autókban rádió, zene lejátszási lehetőség és Bluetooth is?
Navigáció szempontjából sem tudom mi a bonyolult abban, hogy hosszan megnyomsz egy gombot, bekapcsol a hangutasítás, bekapcsolja a Waze-t, beadod neki a címet, ő meg összerakja neked az útvonalat és már mutatja is. Ez veszélyes?
Hozzáteszem az autókban a rádiót is ugyanúgy érintőkijelzőn keresztül vezérled, mint minden mást is, ha meg ott van a telefontartóban a mobil, akkor nem mindegy, hogy a jobb oldali kijelzőt nyomod meg, vagy a bal oldali telefon kijelzőjét?
A zenét független attól, hogy telefonról, vagy USB-ről játszol le, szintén a kormány elengedése nélkül válthatsz, mert az is ott van a kormányon.
Mi a veszélyes ebben most komolyan? Ami veszélyes az tényleg az, amit itt írtak páran, amikor az idióta (független attól milyen autóban ül) kezében a telefonnal telefonál, vagy épp a tetves közösségi oldalak valamelyikét nyomkodja és képtelen figyelni az útra, hogy valaki épp besorolna, vagy a zöldnél el kéne indulni. Na azokat úgy megbüntetném, hogy egy életre nem térnének észhez. Azt is, akinek az autója képes a kihangosításra, de képtelen párosítani vele a telefont. (Az autók döntő többsége alkalmas rá)
Abban viszont abszolút igazad van, hogy a vezetőnek fel kell tudnia mérni azt, hogy alkalmas-e az adott útszakasz arra, hogy beállítson ezt-azt, de ez az autó más funkciójára is igaz, akár a klímapanel beállítására is. De egy városi, vagy országúti közlekedésben szerintem ez bele kell férjen, sőt akár egy hosszú egyenes szakaszon a pályán is. Hülye nem vagyok, ha tudom, hogy nem tudok most ezzel foglalkozni, akkor várok addig, amíg olyan útszakaszra érek, ahol már lehet foglalkozni vele, de ezért nem kell megállni. Tény, tényleg rengeteg hülye van az utakon, akik képtelenek ezt felmérni, de ez nem csak a telefonkezelésre igaz, hanem magára a vezetési képességeikre is. Ez pedig nem feltétlen az ő hibájuk, hanem azé, aki aláírta, hogy jogosult az illető a jogosítványra.
-
.Szaki.
addikt
válasz
ToniSoprano #56 üzenetére
Én annyit írtam, hogy engem zavar, valamint azt is, hogy ettől függetlenül megadhatnák a jogot az ügyfélnek, hogy maga döntse el, hogy szüksége van-e erre a funkcióra vagy sem. Ezalatt azt értettem, hogy legyen benne értesítő LED, max akinek nincs rá szüksége, vagy nem szereti, mint pl én, akkor az ki tudja kapcsolni azt. Nekem is telefonra jön a céges üzenet, de akkor sem szerettem ha folyamatosan villog az értesítő LED.
-
.Szaki.
addikt
válasz
#65577472 #31 üzenetére
Igény kérdése, 1 SIM kártyát használok, így nincs szükségem a Dual SIM-re, régen pedig amikor nem volt értesítő LED-es telefonom, akkor a következőnél alapelvárássá vált az, hogy rendelkezzen vele, örültem is neki, de egy idő után baromira elkezdett idegesíteni, hogy folyamatosan villog valamiért. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy folyamatosan a telefont csesztetem, hogy most éppen milyen üzenet/értesítés jött.
Szóval ha lenne is az új iPhone-on értesítő LED, az biztos, hogy kikapcsolnám. De persze abban egyetértek, hogy ilyen árkategóriában meg kell adni a lehetőséget az ügyfélnek, hogy eldöntse, hogy van-e igénye ezekre az opciókra és igény szerint ki is lehessen kapcsolni pl. az utóbbi funkciót. -
.Szaki.
addikt
Egy kijelzőbe integrált olvasóval tényleg nagyot robbanthatna az Apple, de elvárni nem várom el. Lényeg, hogy elöl maradjon az olvasó, akárhogyan is helyezik el. Az 5,2" nem túl szimpatikus, de még talán kompromisszum képes, kérdés, hogy a "7S" (?) kijelzője marad-e 4,7"-on és az azt követő generációknál mi lesz a standard méret.
Én továbbra is azt mondom, hogy jó lesz az OLED-es megoldás, csak tényleg mindegyik telefon esetében növeljék az akkumulátor méretét, mert az az egyetlen egy méregfoga az iPhone-oknak. Telefonos témában életem legjobb döntése volt az amikor megvettem az 5S-t, ezt még egyik telefonomra sem mondtam eddig, de ha tényleg használja az ember, akkor azért a Samsung S-szériák ebben előrébb tartanak szerintem. Ha ezt az egy méregfogat is kihúzzák, akkor pláne ki merem jelenteni, hogy az iPhone a legmegfelelőbb telefon számomra. Most is, de akkor szó szerint tökéletes lesz nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest