Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
errorcode06 #19 üzenetére
Néha a szükség nagy úr
Természetesen van egy Acer Switch is nálam, ám nem minden esetben, és ha valamit nagyon sürgős megoldani (pl. grillezés közben mert az ügyfélnek épp akkor húdekurvafontos) akkor ez van
-
errorcode06
őstag
válasz
blueMerle #14 üzenetére
Böngészőben piszkálod az adatbázist egy 5,5"-ös telefonon? Az szép.
Én szakmai feladatokra (vázlattervek, kiviteli tervek, stb) egy hibrid laptop tablet kombót használok, mindössze 2 giga rammal, és így sincs problémám.
Persze egy adatbázis sok rekorddal nyilván erőforrás igényesebb mint a 2D-s rajzok... -
Potrien
senior tag
Jó kis telefon lesz ez ,én nagyon várom.
-
zolq7
csendes tag
Annyira nem logikus ez a hardver osszetetel... ennyire ok se hulyek...
Szerintem 4gb es helio x20 lesz benne esetleg jobb akku ha mar a fem es az ujlenyomat eltunik (ami felesleges is kozep kategoriaban) akkor hardverbe lesz elore lepes -
blueMerle
veterán
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Pl. arra jó, hogy nem fossa össze magát a rendszer ha nyitva van egy távoli szerver-menedzsment app, közben a háttérben a viberen csacsogok és a böngészőben váltogatva a mysql adatbázist piszkálom.
Értem én, hogy sokan elképzelni sem tudják hogy egy smartphone lehet munkaeszköz is, és szimplán ezért jó ha van némi kakaó a hardverben, de ilyen is létezik. Egyébként nekem a fentieket egy Moto G4 Plus tökéletesen ellátja, holott volt már 4GB RAM-os Android készülékem is, de semmi különbséget nem érzek. 1GB viszont már érezhetően kevés (és nem a proci a gyenge pont). Szerintem valahol 2-3GB RAM, egy 8 magos proci és tökéletes optimalizálás az arany középút -
tjb007
nagyúr
Ha lesz is 6GB RAM-os változat belőle abban biztosan nem MT6750 lesz, az max. 4GB-ot kezel.
-
no more
veterán
Ez a Meizu számomra mindig is tucatkínai volt. A készülékeik is ezt erősítik meg rendre.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Erre gerjed a nép.
-
konczy3
senior tag
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Nekem S801 van 4 maggal és 3gb RAM, de se akadás se lassulás, igaz majdnem vegytiszta android, ja és a RAM-ból 1,4-1,6 körül mindig szabad főleg MM óta, pedig messenger facebok meg minden RAM zabáló alkalmazás megy. Operán betöltök 8-10 lapot és simán fut nem tölt újra egyet se.
-
aelod
veterán
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Nekem is van egy nokia e72-esem. Imádom, a mai napig használom másodtelefonnak.
-
aelod
veterán
válasz
csakany2001 #6 üzenetére
Pont ezért kérdeztem tőle, hogy mit használ helyette. Ami életképes is és nem kell temérdek kompromisszumot kötni a mindennapok során.
De van egy tippem, hogy IOS lesz az...
-
csakany2001
senior tag
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Én a Nexus 5X-en nem tapasztalok laggolást,nincs benne 20GB RAM és 100 magos CPU...
Amúgy nem tudom mikor használtad te legutóbb de látszik hogy nem mostanában.Konkrétan nincs alternatívája,a WP felejtős(a 10 egy bughalmaz),az IOS zárt és nem indokolja a felárat.
Akkor inkább mond meg mi a baja,3 év rengeted idő arról meg hogy minek legyen elég hogy fejlődés és nem egy helyben toporgás amibe sokan belebuktak(BB,WP,Symbian stb.). -
Fall-N
veterán
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Dehogy van rá szükség. Alsó hangon elég a 2 GB, de a 3-4 GB ami az optimális és amivel el lehet lenni.
A 8 mag meg nem jelent semmit. Az a 8 mag gyenge ezért van sok belőle. Energiahatékonyság miatt van több gyenge mag, amit lekapcsol a rendszer ha nincs rá szükség. Általában 4+4 mag.
-
aelod
veterán
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
MIt használsz helyette?
-
kbyte1024
veterán
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
hát bizony némely teló simán bezabálja a ramot ami soknak tűnik. de szerintem is durva amik mennek!
-
errorcode06
őstag
Már egy jó ideje (3 éve) nem használok androidot. Valaki mondja már meg, mi értelme van ennek?
Létszükség, mert annyira szarul van az a ...adék rendszer megírva hogy csak így, meg 6-8 maggal tudják a szükséges rendszersebességet biztosítani?Vagy ez már csak szimplán tizenévesféle kinek a nagyobb harc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehetséges, persze csak a legnagyobb tárolóegység mellé járhat a jelentős mennyiségű memória.
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest